Evenimentul Zilei > Actualitate > Fanii serialului „La casa de papel” au parte de cea mai mare surpriză. Ultimele episoade, decizie neașteptată
Fanii serialului „La casa de papel” au parte de cea mai mare surpriză. Ultimele episoade, decizie neașteptată

Fanii serialului „La casa de papel” au parte de cea mai mare surpriză. Ultimele episoade, decizie neașteptată

A doua parte a sezonului din „La casa de papel” va consta din nou din cinci episoade și va fi difuzată pe 3 decembrie 2021. Al cincilea sezon va fi ultimul sezon al seriei, iar surprizele se ţin lanț, după cum povestesc chiar actorii.

Ehipa din producţia spaniolă „La casa de papel” a vobit într-o conferinţă de presă, despre ultimele episoade, care vor fi disponibile din decembrie: „Volumul 1 a fost mai emoţionat, dar al doilea este cel în care facem mai multe legături, am dat multe răspunsuri legat de psihologia personajelor. Cred că se încheie cercul cine sunt aceste personaje şi oferim răspunsuri care ajută la înţelegerea universului La casa de papel”, a spus creatorul Alex Pina.

Şi continuă: „Atunci când am început să scriem sezonul, ne-am dat seama că aveam mai multe lucruri decât ne-ar fi încăput în minutele de care dispuneam. Este un sezon foarte echilibrat, pentru mine, ca spectator. Este şi sezonul la care am scris cel mai mult şi cred că, atunci când am încheiat, eram extenuaţi”.

Co-autoarea Esther Martínez Lobato a adăugat: „Aceste ultime cinci episoade reprezintă un fel de omagiu adus personajelor, pentru a arăta mai mult sufletul lor. Mi se pare realmente emoţionant”.

Cred că serialul se termină unde trebuia să se termine

Actorul Álvaro Morte, interpretul Profesorului, arhitectul jafului şi conducătorul bandei, a subliniat că, în ultima zi de filmări a plâns „ca un copil”: „Este un personaj care mi-a plăcut foarte mult. Cred că serialul se termină unde trebuia să se termine. A fost o decizie bună ca serialul să se termine în acest punct”, spune actorul.

„Ultima mea zi a fost foarte frumoasă, pentru că am avut norocul să lucrez cu aceeaşi echipă cu care am început să filmez în prima zi la La casa de papel. A fost foarte emoţionant. Am plâns ca un copil mic, dar am încheiat foarte liniştit”.

„Nivelul energiei trebuia menţinut săptămâni întregi, pentru că reveneam zi după zi la acelaşi plan. E ceva ce are legătură mai mult cu efortul emoţional. A fost parte din magie, mi s-a părut trepident de interpretat. Nu era dificil să construim ceva, ci să menţinem energia”, a spus Najwa Nimri.

Banda este închisă în Banca Naţională a Spaniei de peste 100 de ore

Echipa a fost închisă la Banca Spaniei peste 100 de ore. Deși au reușit să o salveze pe Lisabona, vremurile întunecate îi așteaptă după ce și-au pierdut unul din membrii. Sierra l-a capturat pe profesor și, pentru prima dată, profesorul nu are un plan de evadare. Tocmai când se pare că nu pot exista mai multe probleme, un inamic mult mai puternic decât oricare pe care l-au întâlnit până acum ajunge pe scenă. Acum au o armată împotriva lor. Pe măsură ce acest cel mai mare jaf din istorie se apropie de sfârșit, ceea ce a început ca un jaf de bancă se va transforma într-un război.

Volumul 2 din sezonul al cincilea al „La casa de papel” va fi lansat pe 3 decembrie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.