Evenimentul Zilei > Social > Fanii serialului Casa de Papel sunt în extaz. Credeați că s-a terminat? Netfix pregătește o lovitură spectaculoasă
Fanii serialului Casa de Papel sunt în extaz. Credeați că s-a terminat? Netfix pregătește o lovitură spectaculoasă

Fanii serialului Casa de Papel sunt în extaz. Credeați că s-a terminat? Netfix pregătește o lovitură spectaculoasă

Netflix vine cu surprize! În 2023, se lansează serialul "Berlin" derivat (spin-off) din "La casa de papel". Îndrăgitele personaje revin pe micile ecrane, fiind în prim plan viața celui mai apreciat jefuitor din bandă.

Marea surpriză a fost anunțată marţi, cu prilejul unui eveniment intitulat „La casa de papel: El legado” („La casa de papel: Moştenirea) şi desfăşurat la Palatul Vistalegre din Madrid. Cei mai îndrăgiți jefuitori din bandă se vor întoarce pe Netflix în 2023, dar nu se știe exact care este principala temă a noului serial.

Vestea pe care fanii o așteptau

„Este un moment memorabil pentru că am ajuns la capătul unui ciclu, care este însă începutul unuia nou. Am vorbit cu Jesús (Colmenar, producătorul executiv al serialului) şi i-am spus că ne îndreptăm spre o direcţie necunoscută, poate însă la fel de frumoasă şi de emoţionantă precum cea care se încheie”, a spus Pedro Alonso, care îl interpretează pe Berlin, fratele mai mare al Profesorului.

Acesta a declarat că își dorește „să zboare”, asigurând că simte un uriaş „respect şi responsabilitate” după ce a reușit să impresioneze cu cel mai îndrăgit serial de pe Netflix. Pedro Alonso speră ca fanii să aprecieze și noul spin-off.

Actorul a dat această veste după ce a transmis că ultimele 5 episoade din „La casa de papel” vor apărea pe Netflix pe 5 decembrie.

Fanii serialului „La casa de papel” au parte de cea mai mare surpriză. Ultimele episoade, decizie neașteptată
Sursa: Arhiva evz

Regizorul serialului surprinde de fiecare dată, iar ultimele episoade sunt așteptate cu sufletul la gură. Fanii își pun semne de întrebare după ce penultima parte s-a terminat cu multe vești triste pentru banda Profesorului, printre care şi moartea lui Tokyo (Ursula Corberó).

În sezonul în care își spun adio, personajele încearcă cu toate forțele să scoată aurul și să iasă cu bine din Banca Spaniei, înconjurată de forţele armate. Echipa de producție și actorii au declarat că ultimul episod este perfect și că sunt mulțumiți de felul în care se termină serialul. Aceștia speră ca fanii să rămână cu o părere plăcută, potrivit Agerpress.

Alte filme care vor apărea pe Netflix sunt:The Hungry and the Hairy – SERIAL NETFLIX – 11 DECEMBRIE 2021

The Future Diary – SERIAL NETFLIX – 14 DECEMBRIE 2021

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe – SERIAL NETFLIX – 15 DECEMBRIE 2021

Selling Tâmpa – SERIAL NETFLIX – 15 DECEMBRIE 202

The Witcher: Season 2 – SERIAL NETFLIX – DIN 17 DECEMBRIE 2021

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.