Evenimentul Zilei > Monden > Fanii nu-și pot crede ochilor. Harry și Meghan Markle și-au ajustat apariția cu photoshop. „Teribil de retușate!” FOTO
Fanii nu-și pot crede ochilor. Harry și Meghan Markle și-au ajustat apariția cu photoshop. „Teribil de retușate!” FOTO

Fanii nu-și pot crede ochilor. Harry și Meghan Markle și-au ajustat apariția cu photoshop. „Teribil de retușate!” FOTO

Coperta revistei Time care prezintă TOP 100 cei mai influenți oameni din lume în anul 2021 a fost extrem de ridiculizată de internauți, care au criticat fotografia în care sunt surprinși prințul Harry și Meghan Markle. Aceștia au precizat că poza „ciudată” a fost photoshopată astfel încât cuplul de Sussex să poată fi prezentat într-o lumină mai bună. Numai că demersul se pare că a dat greș.

„Chelia” prințului Harry a fost photoshopată. „Teribil de retușate”

Poza care marchează o premieră pentru ducele și ducesa de Sussex în ceea ce privește aparițiile pe copertele unei reviste se pare că a fost un eșec, în opinia internauților. Aceștia acuză că prințul Harry a fost photoshopat astfel încât să pară că are un păr mai bogat.

Modificările de la nivelul pozei nu dezvăluie decât detalii „teribil de retușate”. „Harry… doar a exagerat cu periatul?”, s-a exprimat unul dintre internați. „Este posibil ca Prințul Harry să își fi făcut acel transplant de păr Bosley sau Hair Club for Men sau orice altceva”, a notat un altul.

Nici experții regali nu au trecut cu vederea peste acest aspect. „Au făcut ceva și cu părul lui, pentru că în fotografie pare mai bogat”, a precizat Angela Levin, autoarea cărții „A Biography of a Prince”.

Atât Harry, cât și fratele său William s-au luptat cu căderea părului, deși ducele de Cambridge este acum chel. Prințul Harry și fratele său, William, s-au confruntat cu căderea părului de o lungă perioadă de timp. William, în vârstă de 38 de ani, și-a pierdut aproape tot părul în ultimii 12 ani. În cazul lui Harry, lucrurile au involuat puțin mai lent.

Meghan Markle și Harry, în topul celor 100 cei mai influenți oameni din 2021

Prințul Harry și Meghan Markle s-au declarat „onorați” să fie vedetele de pe coperta revistei Time, care prezintă topul celor mai influenți 100 de oameni de pe planetă din 2021. Aceștia apar într-un articol care include o ședință foto „ciudată” și un omagiu entuziast din partea unui prieten care îi laudă pentru că „oferă o voce celor neauziți” și aleg să „lupte” în loc să trăiască o viață liniștită.

Cu ocazia celei de-a 37-a aniversări a lui Harry, publicația Time a lansat o ediție în care surprinde TOP 100 cei mai influenți oameni ai anului 2021. Pe coperta publicației este surprins cuplul de Sussex – ducele stă în spatele soției sale, Meghan Markle, cu brațele pe umărul ei drept.

Un critic a afirmat că fotografia de copertă reflectă dinamica puterii în relația lor, deoarece Meghan se află în fața soțului ei. „Wow, această fotografie spune multe. Nu se poate ascunde cine deține controlul”. Însă editorul de imagine al Time, Dilys Ng, care a luat decizia finală cu privire la imaginea de copertă, a declarat, miercuri, că portretul surprinde „dinamica puternică a soților Sussex ca parteneri egali”. Nu de aceeași părere sunt, însă, internauții.

„Harry pare complet ciudat în poziția respectivă, în spatele soției sale”, a mai criticat un alt fan, potrivit The Independent.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: