Evenimentul Zilei > Actualitate > Au uitat-o fanii pe BOMBA SEXY din „Inimă de țigan”? De ziua EI tot mai puține like-uri și lacrimi de iubire- Foto
Au uitat-o fanii pe BOMBA SEXY din „Inimă de țigan”? De ziua EI tot mai puține like-uri și lacrimi de iubire- Foto

Au uitat-o fanii pe BOMBA SEXY din „Inimă de țigan”? De ziua EI tot mai puține like-uri și lacrimi de iubire- Foto

Nicoleta Luciu a dispărut din showbiz pentru a-i fi alături soţului, iar acest lucru pare să aibă ca efect direct asupra popularității vedetei în mediul online.

Astăzi, vedeta împlinește 37 de ani, dar se pare că fanii nu s-au înghesuit să îi spună la mulți ani așa cum o făceau când Nicoleta era pe culmile gloriei. „Acum mulţi ani s-a născut cel mai gălăgios copil! Va mulţumesc pentru toate urările frumoase pe care mi le-aţi trimis! Va pup şi va iubesc!”, a fost mesajul ei, care a primit doar 1000 de aprecieri în câteva ore. 

Nicoleta Luciu este fotomodel, cântăreaţa şi actriţa de telenovelă. A câştigat Miss România în 1999 şi a apărut în pictoriale Playboy, în 4 numere ale revistei. Nicoleta Luciu are un băieţel în 2008 şi trei tripleţi în 2011. Pe micul Zsolt Jr. l-a adus pe lume într-o clinică din Ungaria, iar tripleţii, doi băiaţi şi o faţă, Kim, Kevin şi Karoly, s-au născut trei ani mai târziu. Vedetă tv este căsătorită cu Zsolt Csergo, un afacerist din Miercurea Ciuc.

Că actriţa a jucat în mai multe telenovelele româneşti printre care "Iubire că în filme", "Lacrimi de iubire", "Inima de ţigan" şi „Regina”.Nicoleta este şi cântăreaţa, în general însă este admirată pentru show-urile sexy şi mai puţin aplaudată pentru interpretarea melodiilor.

A avut probleme de sănătate din cauza sânilor! 

Preocupată să aibă un aspect fizic perfect, Nicoleta Luciu şi-a pus silioane, în urmă cu doi ani, însă sănii imenşi i-au pricinuit grave probleme de sănătate. Astfel, vedetă s-a pricopsit cu dureri atroce ale spatelui şi ale coloanei verebrale, încât a ajuns din nou la cuţit. Ea şi-a scos silicoanele vechile silicoane inocuindu-le cu unele mult mai mici, acum fiind extrem de liniştită din acest punct de vedere. 

Sursa foto Facebook

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: