Evenimentul Zilei > Justitie > Informații incredibile la doi ani de la moartea Luizei Melencu. Scrisoarea lui Gheorghe Dincă a provocat stupoare
Informații incredibile la doi ani de la moartea Luizei Melencu. Scrisoarea lui Gheorghe Dincă a provocat stupoare

Informații incredibile la doi ani de la moartea Luizei Melencu. Scrisoarea lui Gheorghe Dincă a provocat stupoare

La doi ani de la dispariția Luizei Melencu, după drama de la Caracal care a întristat o țară întreagă, familia fetei nu și-a pierdut speranța că aceasta este încă în viață. Aceasta crede că este real ce le-a scris Gheorghe Dincă într-o scrisoare. 

Monstrul din Caracal a mărturisit într-o scrisoare trimisă părinților Luizei că: „Am fost obligat să mint”.

Părinții Luizei Melencu au primit o scrisoare de la Gheorghe Dincă, iar mama fetei dispărute este convinsă că provine chiar de la el, deoarece scrisul este același cu cel din dosarele poliției. Dincă le-a spus părinților Luizei Melencu că fata nu a fost omorâtă, ci a fost furată.

Inițial, el a spus că a omorât-o pe Luiza Melencu, dar și pe Alexandra Măceșanu, iar apoi și-a schimbat din nou declarațiile. Acesta susține acum cu tărie că nu a ucis-o pe Luiza și că fata a plecat în viață din locuința lui, scrie spynews.ro.

Monstrul din Caracal acuzat că le-a ucis pe cele două fete

Gheorghe Dincă, așa-zisul „Monstru din Caracal” este acuzat că le-a ucis pe cele două fete Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, de 18, respectiv, 15 ani. Dincă le-a dus acasă la el și le-a sechestrat, iar de atunci nu se mai știe nimic de tinere.

În raportul anchetatorilor scrie că au fost ucise, dar familiile celor două adolescente încă mai cred că ale trăiesc. Apropiații fetelor susțin că cele două încă ar fi în viață.

Bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache, a declarat că nu a crezut în vorbele lui Dincă încă de la început. Bărbatul a mărturisit că Gheorghe Dincă nu este ucigașul, ci doar parte a unei rețele de trafic de persoane. Bunicul Luizei consideră că Dincă este doar un pion care, practic, plătește fiindcă este „slab”, iar fetele sunt în străinătate, traficate.

„Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat. Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane”, a afirmat bunicul Luizei Melencu, Stelian Iordache.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: