Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Kardashian, în stare de șoc. Cadavrul a fost găsit în mașină! Presupusul criminal, arestat. FOTO
Familia Kardashian, în stare de șoc. Cadavrul a fost găsit în mașină! Presupusul criminal, arestat. FOTO

Familia Kardashian, în stare de șoc. Cadavrul a fost găsit în mașină! Presupusul criminal, arestat. FOTO

Angela Kukawski, care a lucrat pentru familia Kardashian, a fost găsită moartă într-o mașină. Principalul suspect în acest caz este chiar iubitul ei, spun cei de la  The Hollywood Reporter.

Angela Kukawski, manager pentru clanul Kardashian și alte vedete, a fost descoperită moartă într-o mașină găsită pe  strada Simi Valley.

Angela Kukawski, în vârstă de 55 de ani, fusese dată dispărută din Sherman Oaks pe 22 decembrie, potrivit poliției. Potrivit presei de peste ocean, iubitul lui Angela Kukawski, Jason Barker, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă.

Potrivit Biroului de Medicină Legală, Ventura, Angela Kukawski a suferit traumatisme după strangulare

Detectivii susțin că Barker a ucis-o pe Kukawski în casa lor din Sherman Oaks, apoi a plasat-o în interiorul vehiculului înainte de a-i duce cadavrul pe strada Simi Valley și a lăsa mașina acolo.

Angela Kukawski - Who was Angela Kukawski and How Did She Die?

El a fost arestat şi dus în închisoarea Van Nuys, iar biroul procurorului districtual din Los Angeles a depus acuzații de crimă și tortură împotriva lui.

Business Manager Of Kim Kardashian And Nicki Minaj, Angela Kukawski Found Dead In The Trunk Of Her Car – BlackSportsOnline

Potrivit surselor, cauțiunea pentru Barker a fost stabilită la peste 3 milioane de dolari și în prezent este încă în arest. Barker urmează să apară în instanță pe 12 ianuarie.

Kukawski lucra la Boulevard Management din Woodland Hills

Se pare că Angela Kukawski lucrase pentru Boulevard Management în Woodland Hills, California, unde lista de clienți includea numeroase celebrități precum Nicki Minaj și Offset.

Într-o declarație pentru publicația Variety, Todd C. Bozick, de la Boulevard, a declarat: “Suntem întristați și cu inima frântă de pierderea colegei noastre, Angie Kukawski. A fost o persoană bună și minunată, iar toți cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa. Transmitem cele mai profunde condoleanțe întregii familii și prietenilor lui Angie”.

Miercuri,  Nicki Minaj a postat pe Instagram  un omagiu adus lui Kukawski. „Cea mai muncitoare, cea mai de încredere și cea mai dulce persoană pe care ai putea-o cunoaște vreodată”. Nu ai meritat asta Angela. Mi se rupe inima pentru copiii tăi. Odihnește-te în pace”.

Offset a postat, de asemenea, un mesaj: „RIP Angie, așa de dragă, m-ai ajutat atât de mult. Rugăciuni pentru sufletul tău”, a scris pe social media, potrivit celor relatate de CNN.