Editura Evenimentul si Capital

FALIMENTUL MULTICULTURALISMULUI. M Salvini: „Nu putem aduce SCLAVI MODERNI ca să ÎNLOCUIM COPIII pe care nu-i mai avem”. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Autor: | | 2 Comentarii | 5966 Vizualizari

Multiculturalismul a dat faliment. Până și elitele globaliste au început să se teamă că imigranții din Orientul Mijlociu și Africa de Nord nu pot fi integrați cu succes în societatea europeană.

Președintele francez Emmanuel Macron spunea în martie anul trecut că problemele Africii țin de civilizație și se plângea că femeile de pe continentul negru fac câte 7-8 copii. Recent, Macron a atins din nou subiectul: „Vă rog să mi-o prezentați și mie pe femeia care, fiind perfect educată, decide să facă 7,8 sau 9 copii.”

Dincolo de glumele lui Macron, problema e însă cât se poate de gravă din punct de vedere economic. În timp ce țările în curs de dezvoltare din Africa și Orientul Mijlociu cunosc un boom demografic, în Europa populația e din ce în ce mai îmbătrânită, iar rata natalității extrem de scăzută. Asta deși imigranții nou-veniți își aduc din plin contribuția.

Cel puțin, asta putem presupune, pentru că în Franța, de pildă, recensămintele bazate pe naționalitate sau rasă sunt interzise din motive pe care le putem ușor presupune.Totuși, o anchetă realizată de un săptămânal francez în 2016 arăta că “ între 2000 și 2016, numărul copiilor care au cel puțin un părinte de origine străină a crescut de la 15 la 24 de procente.”

În Germania, unde încă se mai fac astfel de statistici, situația după invazia binecuvântată de Angela Merkel este aceasta- 42 la sută dintre copiii sub șase ani au măcar unul dintre părinți de origine străină. Sunt cifre oficiale, prezentate de Biroul Federal de Statistică al Germaniei.

Politicienii globaliști ca Macron și Merkel nu par să aibă niciun fel de soluții pe frontul demografic, unde Europa pierde teren. Continuând să aducă imigranți. vor trebui să facă față unor tensiuni sociale și rasiale din ce în ce mai mari sau vor fi nevoiți să lase puterea forțelor naționaliste.

Dacă opresc migrația, greu vor mai putea face față marile corporații nevoii de forță de muncă. Și nu numai clientela politică ar avea de suferit. Europa nu-și poate permite nici să-și piardă investitorii, nici să-și sacrifice industria. Prinși însă în clișeele democrației liberale, diversității și muribundului multiculturalism, politicienii establishmentului dau din colț în colț.

Energicul vicepremier al Italiei Matteo Salvini e însă hotărât să ia taurul de coarne și să încerce să-și salveze și poporul și economia. De ce să arunci bani pe cauze așa-zis umanitare și să aduci imigranți în Europa, când poți încuraja natalitatea. "I-am auzit pe colegi spunând că avem nevoie de imigrație pentru că populația Europei îmbătrânește, eu am un punct de vedere complet diferit...

Fac parte din guvern pentru a vedea de ce tinerii noștri nu mai au numărul de copii pe care generațiile anterioare îi aveau cu decenii în urmă, și nu pentru a-i transplanta în Europa pe cei mai buni dintre tinerii din Africa. Poate Luxemburgul trebuie să facă acest lucru, dar în Italia trebuie să îi ajutăm pe oameni să aibă mai mulți copii decât să aducem sclavi moderni pentru a-i înlocui pe copiii pe care nu-i mai avem."

BREAKING NEWS! Decizie in cazul lui Dumitru Dragomir!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI