Evenimentul Zilei > Monden > Faimoșii Orlando Bloom și Katy Perry au o fetiță! I-au ales un nume de poveste!
Faimoșii Orlando Bloom și  Katy Perry au o fetiță! I-au ales un nume de poveste!

Faimoșii Orlando Bloom și Katy Perry au o fetiță! I-au ales un nume de poveste!

Actorul britanic Orlando Bloom și cântăreața Katy Perry, iubita acestuia de 4 ani, au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au dat un nume ca în povești, și anume Daisy Dove.

Deși inițial au spus că ar putea să nu îi dea nume copilului, pentru a-i lăsa acestuia posibilitatea să și-l aleagă singur, în final cuplul a ales numele Daisy Dove, cu rezonanțe literare (n.r. – daisy înseamnă margaretă, iar dove – porumbel în limba engleză).

Orlando și Katy au dezvăluit venirea pe lumea a primului lor copil, într-o declarație pentru UNICEF. Cuplul a spus că „plutește de fericire” și că se bucură de sosirea sigură și sănătoasă a fiicei lor. Declarația e însoțită de o fotografie alb-negru în care mâinile celor doi țin mânuța nou-născutului.

„Plutim de dragoste și fericire datorită sosirii pe lume, în siguranță și sănătoasă, a fiicei noastre. Dar știm că suntem cei norocoși și nu toată lumea poate avea o experiență de naștere la fel de pașnică precum a noastră. Comunitățile din întreaga lume se confruntă încă cu un deficit de personal medical și la fiecare 11 secunde moare o femeie însărcinată sau un nou-născut, mai ales din cauze care ar putea fi prevenite.

Din cauza  COVID-19, multe alte vieți de nou-născuți sunt expuse riscului din cauza lipsei de acces sporite la apă, săpun, vaccinuri și medicamente care previn bolile. În calitate de părinți ai unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile, întrucât empatizăm cu părinții care se luptă acum mai mult decât oricând”, au transmis cei doi.

Logodiți de Ziua Îndrăgostiților

Cei doi părinți s-au întâlnit pentru prima oară în 2016, la Globurile de Aur, anunțând logodna de Ziua Îndrăgostiților, anul trecut. Orlando mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară cu modelul Miranda Kerr. Flynn Christopher Bloom are 9 ani si locuiește împreună cu mama lui.

S-a zvonit că cuplul ar fi planificat să facă nuntă, iarna trecută, apoi planurile lor au fost date peste cap. Atât de sarcina lui Katy, cât și de pandemie. De asemenea, s-a speculat că Katy ar fi ales-o pe Jennifer Aniston pentru a fi nașa fetiței sale. Katy și Jennifer sunt prietene de aproape zece ani, dar viețile lor romantice s-au ciocnit nu o dată de-a lungul anilor. În 2008, actrița s-a întâlnit pentru o scurtă perioadă cu iubitul lui Katy, John Mayer, cu care a fost într-o relație din 2012 până în 2015, relatează https://retetesivedete.ro/orlando-bloom-e-tatic-cum-se-numeste-fetita-daruita-de-katy-perry.html?fbclid=IwAR0OBjKCZbplEsyLGTLl_T9R_kAM-LrPlno3eiyjmqUnmNwMACOSofcCBdQ

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.