Evenimentul Zilei > Social > Factură colosală la electricitate pentru o bătrână de 78 de ani : „Mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng”
Factură colosală la electricitate pentru o bătrână de 78 de ani : „Mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng”

Factură colosală la electricitate pentru o bătrână de 78 de ani : „Mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng”

O bătrână de 78 de ani a avut șocul vieții când a aflat că are de plătit 42.000 de lei la curent pentru un apartament în care locuiește doar câteva luni pe an. Reprezentanții furnizorului de curent electric au spus că femeia trebuie să plătească și că nu o pot ajuta în această situație.

O pensionară care locuiește în străinătate a izbucnit în lacrimi când i-a venit factura la electricitate de 42.000 de lei. Doamna a declarat este imposibil ca suma fie corectă, apartamentul fiind locuit doar câteva luni pe an.

„Eu stau 6 luni în România şi, când stau în România, stau şi la fata mea. Eu am 78 de ani şi am un apartament cu două camere, 4 becuri LED, un frigider şi o maşină de spălat. Stau singură”, a spus pensionara pentru observatornews.ro.

Bătrână împreună cu fata ei au dorit facă publică situația, fiind în pragul disperării și în dorința de rezolva problema.

„De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn şi îmi vine să plâng mereu! Plâng şi pe stradă! Nu ştiu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâția bani„, a mai transmis pensionara sursei citate.

Reprezentanții furnizorului de curent electric i-au transmis nu o pot ajuta

Responsabilii au declarat nu este problema lor și singura metodă prin care se poate rezolva problema este bătrâna plătească factura.

Nu este singura persoană în această situație

În ultima perioadă, numărul facturilor cu valori extrem de mari de la Electrica crește de la o zi la alta. Clienții cu facturi colosale la curent spun responsabilii nici măcar nu își doresc stea la discuții cu ei. În cazul bătrânei de 78 de ani, factura se apropie de o pensie medie pe mai bine de doi ani.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: