Evenimentul Zilei > Actualitate > Facebook în colaborare cu Ray-ban au lansat prima pereche de ochelari de soare cu cameră foto și video. Cât costă noua invenție?
Facebook în colaborare cu Ray-ban au lansat prima pereche de ochelari de soare cu cameră foto și video. Cât costă noua invenție?

Facebook în colaborare cu Ray-ban au lansat prima pereche de ochelari de soare cu cameră foto și video. Cât costă noua invenție?

Joi seară s-a lansat prima pereche de ochelari inteligenți, realizată de Facebook în colaborare cu Ray-Ban. Noua invenție are două camere frontale pentru fotografii și filmări, iar conexiunea se face prin wireless. Noua pereche de ochelari ajunge la 300 de dolari.

Ray-ban împreună cu Facebook au lansat prima pereche de ochelari de soare care face poze și filmează. Prezentarea invenției a fost joi seară și se numește Ray-Ban Stories. Ochelarii au două camere frontale, ce pot fi folosite pentru fotografii -filmări, conectivitate wireless, iar prețul este de aproape 300 de dolari.

Noul produs vine cu o mare surpriză, persoana care îi poartă poate să efectueze și să primească apeluri prin intermediul mobilului, întrucât au două difuzoare și microfon. Structura este asemănătoare cu a ceasurilor smart.

Știința șochează şi nu este SF. Cu o pereche de ochelari putem vedea cine are Covid. Producătorii nu mai fac fată cererii

Țările în care ochelarii sunt disponibili

Ochelarii se pot achiziționa deja în SUA, Marea Britanie, Canada, Italia, Irlanda și Australia. Fanii speră ca în curând să fie aduși și în România.

Noua pereche de ochelari este asemănătoare cu modelul clasic cu care brand-ul Ray Ban s-a făcut remarcat, iar greutatea lor este de doar 49 de grame. Produsul se laudă cu camere de 5 megapixeli și o lumină LED care permite oamenilor să observe când aceștia încep să filmeze.

Comenzile se dau ajutorul unui asistent vocal, ce raspunde doar la comanda „Hey, Facebook”, fie folosind touchpadul montat.

Fanii produsului pot face fotografii și videoclipuri folosind ochelarii, dar nu pot posta direct pe Facebook sau pe orice altă platformă de socializare fară ajutorul telefonului mobil.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: