Terorizată de o boală ciudată. A renunţat să facă dragoste din cauza ei

Terorizată de o boală ciudată. A renunţat să facă dragoste din cauza ei

O boală rară i-a distrus viaţa şi căsnicia. Femeia nu poutea avea un contact sexual obişnuit deoarece avea arsuri în zona genitală. 12 % dintre femei au această afecţiune.

După cum se ştie, sexul este esenţial într-o relaţie de iubire. Nu toată lumea are însă parte de o viaţă sexuală activă. În această situaţie se afla şi australianca Leonie Blackwell (50 ani), care este alergică la spermă.

  • DEMISIE în direct. "Nu pot lucra pentru o televiziune finanţată de un guvern care iartă acţiunile lui Putin!" - VIDEO

Această boală i-a distrus mariajul, a renunţat la viaţa sexuală pentru o perioadă şi încearcă să găsească o soluţie pentru boala ei.

  • Boala rară: Poate să deseneze 3D cu propria piele GALERIE FOTO
"A început pe când avea 23 de ani. Nu aveam idee de îmi cauza atâta durere și arsuri. Încă îmi amintesc ziua în care s-a întâmplat acest lucru, chiar dacă au trecut 27 de ani. Medicii nu au știut ce să-mi spună. Eram confuză și terifiată. Am mers la cinci medici, dintre care trei ginecologi. Toată lumea îmi spunea că am ceva la cap", mărturiseşte britanică, potrivit Daily Mail.
  • Poveste de dragoste cu final tragic. "Ne vedem mai târziu" Mesajul sfâşietor al unui bărbat care s-a sinucis după moarea soţiei | GALERIE FOTO

Medicii i-au recomandat folosirea prezervativului în tiompul actului sexual, însă s-a dovedit alergică şi la acest lucru. Până la urmă, după lungi cercetări, femeia a găsit rezolvarea într-un extract de ciuperci care a vindecat-o.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • O nouă trăsnaie în Japonia. Ce poartă aceşti oameni pe faţă | GALERIE FOTO

ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu persoanele care şi-au aplicat bomboane pe faţă

VEZI GALERIE FOTO cu DOI ÎNDRĂGOSTIŢI A CĂROR POVESTE DE DRAGOSTE A AVUT UN SFÂRŞIT TRAGIC Vezi GALERIA FOTO cu pielea femeii Vezi GALERIA FOTO pentru a urmări imaginile cu locurile făcute de extratereştri Vezi GALERIA FOTO cu părinţii iresponsabili Vezi GALERIA FOTO cu locurile înfricoşătoare de pe pământ Vezi GALERIA FOTO cu imaginile surprinse de GOOGLE MAPS VEZI GALERIA FOTO CU STARURILE HOMOSEXUALE VEZI GALERIA FOTO CU MESAJELE DESPRE SFÂRŞITUL LUMII