La cercetările ulterioare, criminalul şi-a recunoscut fapta. Potrivit rechizitoriului, nu se ştie nici acum care a fost cu adevărat motivul pentru care criminalul şi-a omorât vecinul, între ei fiind o relaţie de simpli vecini, şi nu se mai vizitaseră de cel puţin 3 ani.  

În ziua crimei, ucigaşul l-a chemat pe vecinul său pentru a-l cinsti cu un pahar de vişinată, Soţia lui Meheş era plecată la serviciu, iar acesta voia să aibă companie de pahar pe vecinul său.

După ce au terminat băuturile din pahare, cei doi s-au ridicat să iasă în curte, dar beat fiind, Meheş a găsit motiv de ceartă.

Discuţiile au degenerat şi, zice el, nu ştie cum, victima a ajuns să-l lovească cu palma peste faţă, „moment în care a pornit scandalul.  Inculpatul a arătat că a împins victima, dar acesta l-a lovit cu pumnul în coaste, în partea stângă. Atunci l-a împins, bătrânul căzând pe patul de lângă uşă”", scrie în document.

Atunci s-a produs „declicul” despre care criminalul a spus că nu-şi mai aduce aminte. A recunoscut, totuşi, că şi-a omorât vecinul, pe care apoi l-a tranşat crezând că este extraterestru, potrivit antena3.ro

Te-ar putea interesa și: