Evenimentul Zilei > Social > Extratereştrii în DOSARELE SECRETE ale ruşilor. SCURGERE DE INFORMAŢII. Dezvăluiri incredibile despre ÎNTÂLNIRILE X
Extratereştrii în DOSARELE SECRETE ale ruşilor. SCURGERE DE INFORMAŢII. Dezvăluiri incredibile despre ÎNTÂLNIRILE X

Extratereştrii în DOSARELE SECRETE ale ruşilor. SCURGERE DE INFORMAŢII. Dezvăluiri incredibile despre ÎNTÂLNIRILE X

Dovada este cât se poate de clară. Extratereștrii există. Multe dintre dosarele secrete ale rușilor au fost declasificate, iar informațiile pe care acestea le cuprindeau au șocat pe toată lumea. Este vorba despre schițe și povestiri complexe făcute de martorii unor evenimente inedite, în care au fost implicate și OZN-uri.

Fostul ofițer naval și cercetător de OZN, Vladimir Azhazha, consideră că documentele care menționează că submarinele K-222 sovietice erau extrase din mare de către obiectele zburătoare, au ajuns să fie de „mare valoare”.

Experiențele enumerate în documente sunt similare cu cele raportate în regiunea Triunghiului Bermudelor, una dintre cele mai mari mistere ale lumii, afirmă Alien Revelations.

În conformitate cu înregistrările declasificate ale marinei ruse, obiecte subacvatice neidentificate (USO) au fost observate în oceanele Pământului.

Obiectele avansate din punct de vedere tehnologic sunt mult superioare oricărui lucru pe care l-am construit vreodată, adaugă publicația.

Unul dintre cele mai interesante cazuri pe care Azhazha l-a examinat, a implicat un submarin nuclear într-o misiune de luptă în Pacificul de Sud.

În timpul operației de rutină, submarinul a detectat șase obiecte necunoscute care se deplasează în formație la viteze mai mari de 230 de noduri (265 mph).

În comparație, cel mai rapid submarin a fost K-222, care a ajuns la aproximativ 44 de noduri (51 mph).

Se crede că obiectele se îndreptau direct spre submarinele sovietice, care, prin urmare, au fost forțate să se ridice.

Dar USO-urile le-au urmat la suprafață și apoi au zburat.

Yuri Beketov a reamintit cazuri similar din regiunea Triunghiului Bermudelor.

Dl Beketov a spus că instrumentele de la bord sunt adesea defectate, indicând prezența unei interferențe puternice despre care mulți credeau că reprezintă un semn clar al prezenței USO și OZN, scrie TheSun.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: