Extratereştrii au fost fotografiaţi la Polul Nord. Imagini incredibile cu OZN-uri surprinse de americani în 1971

Extratereştrii au fost fotografiaţi la Polul Nord. Imagini incredibile cu OZN-uri surprinse de americani în 1971

Un set de fotografii realizate în 1971 în care este suprinsă o navă care, aparent, iese din apă, pluteşte şi îşi schimbă forma a declanşat un nou val de teorii ale conspiraţiei.

În vreme ce o parte a vânătorilor de OZN-uri susţine că ar fi vorba de testarea secretă a unor aparate de zbor americane la Polul Nord, o altă parte este convinsă că obiectul din imagine nu este altceva decât o navă extraterestră, capabilă să-şi schimbe forma şi care ar fi cautat petrol, scrie dailymail.co.uk.

Alex Mistretta, specialist în fenomene paranormale, a analizat cu atenţie imaginile care au apărut pentru prima dată în revista Top Secret, relatează siteul Black Vault. Specialistul susţine că sursele sale l-au informat că fotografiile au fost realizate de pe un submarin American la bordul căruia s-ar fi aflat şi un amiral, Dean Reynolds. Informaţiile lui Mistretta se potrivesc cu datele oficiale existente din acea perioadă – prezenţa submarinul, amiralul etc – dar asta nu confirmă autenticitatea imaginilor, pe care mulţi le suspectează de falsificare.

Ne puteți urmări și pe Google News