Evenimentul Zilei > Monden > Exploziv! Velea, „detronat” de Vulpița. Abi Talent o face praf pe vedeta de la Antena 1. Mesaj viral
Exploziv! Velea, „detronat” de Vulpița. Abi Talent o face praf pe vedeta de la Antena 1. Mesaj viral

Exploziv! Velea, „detronat” de Vulpița. Abi Talent o face praf pe vedeta de la Antena 1. Mesaj viral

La începutul anului, Antena 1 a dat lovitura pe piața media cu telenovela Vulpița. Emisiunea Acces Direct prezintă cu lux de amănunte scandalul dintre Vulpița și soțul său, Viorel.

În vreme ce unii telespectatori au criticat modul în care emisiunea se bagă cu bocancii în viața celor doi, alții au fost ținuți cu sufletul la gura de povestea controversată. Mulți au fost șocați că, peste noapte, Vulpița și Viorel au ajuns vedete naționale.

Telenovela momentului de la Acces Direct a ajuns și în atenția lui Abi Talent, iar cum știm cu toții că este un personaj sincer, tânărul și-a spus părerea despre Veronica și Viorel Stegaru, fără menajamente.

Abi Talent este unul dintre cele mai controversate și sincere personaje din showbiz-ul autohton. Cu toate că unele afirmații pe care le face despre anumite persoane sunt destul de controversate și greu de digerat, tânărul artist nu are nicio reținere să-și spună punctul de vedere, ori de câte ori simte nevoia să facă acest lucru.

Abi Talent o face KO pe Vulpița

Dorind să le explice fanilor săi că nu-l interesează părerile negative ale oamenilor despre el, Abi Talent a făcut o comparație inedită pe contul său de Instagram, comparându-i pe cei care îl vorbesc de rău, cu Vulpița și Viorel.

„Hai să o luăm mai pe gustul vostru, așa…Dacă Vulpița îți zice că ești urâtă, te superi? Dacă Viorel te face fraier, te superi? Nu, pentru că îi consideri niște inculți și că părerea lor nu contează, adevărat? E, pentru mine, toate fetele și toți băieții care mă vorbesc de rău sunt ca Vulpița și Viorel” a scris Abi Talent, pe Instagramul său.

Abi Talent, scandalul anului cu Abi Talent

În urmă cu dor câteva zile, Abi Talent i-a dat replica lui Alex Velea la diss-ul lansat de iubitul Antoniei, acum 2 luni.

„Dacă nu era Smiley, erai vai de tine

N-aveai bani de mâncare, nici de haine, dar în fine

O duci așa de rău, că faci reclamă la tigăi

Și când te-ai pus cu Abi, fă, te-ai pus cu cei mai răi

Și toată lumea știe că am stil italiano

Antonia, io ti amo, semnat, Abi Castellano” sunt câteva dintre versurile din diss-ul lansat de Abi Talent, pentru Alex Velea, scrie Cancan.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: