Evenimentul Zilei > Politica > VIDEO EXPLOZIV. Niky Scorpion în STARE DE EBRIETATE! Fostul preşedinte al Comisiei pentru drepturile omului îşi ÎNCORDEAZĂ MUŞCHII, se COMPARĂ cu SPARTACUS şi le trimite un MESAJ „fanilor din PUŞCĂRII!”
VIDEO EXPLOZIV. Niky Scorpion în STARE DE EBRIETATE! Fostul preşedinte al Comisiei pentru drepturile omului îşi ÎNCORDEAZĂ MUŞCHII, se COMPARĂ cu SPARTACUS şi le trimite un MESAJ „fanilor din PUŞCĂRII!”

VIDEO EXPLOZIV. Niky Scorpion în STARE DE EBRIETATE! Fostul preşedinte al Comisiei pentru drepturile omului îşi ÎNCORDEAZĂ MUŞCHII, se COMPARĂ cu SPARTACUS şi le trimite un MESAJ „fanilor din PUŞCĂRII!”

“Evenimentul zilei” vă oferă, în exclusivitate, o incursiune de-a dreptul fabuloasă în toiul unei paranghelii de proporţii organizate în sânul clanului “Niky Scorpion”.

Înregistrarea video pe care v-o prezentăm a fost realizată pe 6 decembrie 2016 (în timpul petrecerii de Sfântul Nicolae), chiar în vila unei rude a fostului deputat al romilor, Nicolae Păun (alias “Niky Scorpion”), trimis în judecată, alături de pesedistul Mădălin Voicu, în dosarul privind deturnarea fondurilor europene destinate integrării sociale a romilor.

Un godfather care bea vin cu Cola

Ineditul filmuleţ ni-l înfăţişează explicit pe Nicolae Păun – preşedinte al Comisiei pentru drepturile omului, din 2000 şi până în vara lui 2016, când a anunţat că se retrage din politică pe motiv de DNA – într-o avansată stare de ebrietate, în timp ce-şi încordează caraghios muşchii (ca într-o sala de forţă) şi se compară cu… Ulise şi Spartacus. Nu în ultimul rând, ex-deputatul le transmite un mesaj uluitor “fanilor” din închisorile patriei. Controversatul Niky Scorpion – care bea vin cu Cola – tronează, ca un godfather adulat, în capul unei mese înţesate cu friptane, cârnaţi, cafele, carafe, diverse soiuri de vin, vodkă, felurite sucuri, banane şi portocale.

Puşcăria “America”

 Încă din primele momente ale înregistrării realizate cu telefonul mobil, amfitrionul bairamului (care, totodată, joacă şi rolul de “regizor”) anunţă: “Ne aflăm aicia cu domnu' Nicu Păun!” Fostul deputat (vizibil cherchelit, dar flatat de atenţia acordată) se vaită, în glumă: „Vai mama mea… eu am fost în America!” – numeroasa audienţă izbucneşte în hohote de râş şi aplaudă zgomotos, în reprize, întrucât „America” desemnează (în argoul de conjunctură al parangheliei) „închisoarea”, „arestul”.

Niky Scorpion se compară cu Spartacus şi Ulise!

Interlocutorul guraliv, care îi ţine isonul, exclamă, cuprins de o subită înflăcărare, de parcă ar prezenta un boxer de categorie grea care abia îşi face apariţia în ring, la vreo finală mondială: „Fratele Ulise! Statele Unite! Să te vadă toată ţara!” Mândru nevoie mare, Niky Scorpion – ferchezuit într-o helancă mulată, kaki – ridică pumnii în aer, îşi umflă pectoralii şi strigă fără menajamente, nu înainte de a mai trage o duşcă de vin cu Cola: „Auzi, băi, filmează aici poză! Spartacus! Spartacus!” Aşa cum puteţi observa, Păun e dezlănţuit: îşi încordează brandul în variate poziţii şi îşi strâmbă, războinic, gura. Întreaga masă aplaudă şi chiuie, la orice glumiţă scăpată de Păun, care pozează într-un veritabil godfather de Ferentari. „Regizorul” îşi laudă eroii, în timp ce-i imortalizează: „Vă pup! Să vă trăiască familia voastră!” Luat de val, Nicolae Păun mai prestează nişte poziţii inedite, de luptător trecut de prima tinereţe, iar helanca aproape că-i plesneşte pe burtă.

„Un mare om care e mai, aşa, în umbră…”

„Regizorul” nu pierde ocazia şi mai comite un anunţ (rostit cu aceeaşi adulaţie şi receptat cu aceleaşi chiote): „Este ziua lu' nepoata mea. Suntem aicea cu un mare om! Avem şi noi un oaspete de mare calitate, domu' Nicu Păun! Am vrut să fac un live aşa, scurt, pentru că pe acest individ nu prea-l vedeţi de multe ori. Ăsta e mai, aşa… mai în umbră! (…) Băi Nicolae, băi… vreau să-ţi spun şi eu la mulţi ani! Să-ţi dea Dumnezeu sănătate, să-ţi trăiască familia ta, că-i sfântu' Nicolae, şi să trăiască copiii tăi şi tot ce iubeşti tu!” În paralel, fudul că e lăudat şi că face obiectul valurilor de urări, fostul deputat îşi umflă din nou pectoralii, zâmbeşte, îşi masează burta sau îşi aranjează freza cu mâinile.

Feng shui-ul bairamului, „garantat” de portoricanul Daddy Yankee

„Ambientul” muzical al bairamului e asigurat (chiar din plin, am spune!) de piesa interpretului reggaeton Daddy Yankee – „Shaky Shaky” (o melodie despre dat din sâni şi fese, aşa cum o arată, explicit, videoclipul oficial). Când se sfârşeşte „Shaky Shaky”, mai multe reprezentate ale sexului frumos (aflate la o altă masă) solicită, în cor: „Bagă o manea, bagă o manea!” În replică, „regizorul” conjunctural „trage” un cadru cu întreaga asistenţă, în timp ce declamă: „Da' uite, băi, ce-i aici! Ţigănie, băi! Uitaţi-vă şi voi la ţigănie! – şi „regizorul” izbucneşte în râs. La fel şi Păun, vesel din cale-afară.

Surpriză pentru Păun: o urare din puşcărie!

Într-un final, lui Niky Scorpion i se aduce la cunoştinţă că „lumea” – „o grămadă de fani” –  îi transmite „la mulţi ani”. În timp ce filmează, „regizorul” se află într-o discuţie telefonică (purtată la un alt mobil, fireşte) cu „un fan” al lui Păun. Fostul deputat mărturiseşte că nu cunoaşte identitatea urătorului, dar, bănuind că acesta a telefonat dintr-un anumit loc, care nu-i trezeşte amintiri plăcute, întreabă, vizibil contrariat: „De acolo?! Să mor io! De acolo?!” Facem precizarea că, potrivit surselor EVZ, convorbirea telefonică a fost iniţiată chiar de o personă aflată în spatele gratiilor. „Daaa, daaa… O grămadă de fani de-ai tăi, îţi dai seama… mulţi sunt frate-miu, mulţi rău! Daaa, da…”, spune „regizorul”, confirmând bănuiala lui Păun.

Mesajul lui Niky pentru puşcăriaşi: „Mai stau puţin şi vin şi io!”

Înregistrarea video se termină apoteotic, cu Niky Scorpion strigând un mesaj pentru fanii săi din închisori (în timp ce-şi ridică palmele, ca şi cum s-ar preda în faţa unor autorităţi invizibile): „Spune-le că vin şi io acum! Mai stau puţin şi vin şi io!” În frunte cu ex-deputatul Păun, întreaga masă izbucneşte într-o cascadă de râsete, iar „regizorul” îşi încheie, în auzul tuturor, convorbirea cu deţinutul „fan”: „Hai, te pup, te pup băiatu'! Hai ceau!” Din postura de fost preşedinte al Comisiei pentru drepturile omului (pentru aproape două decenii!) Nicolae Păun ar fi trebuit să ştie că deţinuţilor din închisori le este interzisă, prin lege, posesia de telefoane mobile, chiar şi cu ocazia sărbătorii de Sfântul Nicolae. În filmare apar rude de primul grad ale lui Nicolae Păun, lideri ai Partidei Romilor şi prieteni.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.