Evenimentul Zilei > Monden > Exploziv! Florin Salam, săruturi pătimașe cu vedeta de la Antena 1. Imagini incendiare. FOTO
Exploziv! Florin Salam, săruturi pătimașe cu vedeta de la Antena 1. Imagini incendiare. FOTO

Exploziv! Florin Salam, săruturi pătimașe cu vedeta de la Antena 1. Imagini incendiare. FOTO

Florin Salam nu s-a mai ascuns și a sărutat-o pasional, de față cu zeci de martori. Iar imaginile au ajuns imediat în presă. Ispita Dana de la show-ul „Insula Iubirii” a spus că nu a avut niciodată o relație amoroasă cu Florin Salam, însă a colaborat cu manelistul, fiindu-i dansatoare la multe evenimente. Există însă evidențe care arată chiar contrariul afirmației fetei.

„Nu am avut niciodată o relație cu Florin Salam. Eram prieteni, că nu mai ținem legătura de ceva timp. L-am cunoscut cu mult înainte ca el să o cunoască pe Roxana. Mă plăteau oamenii la care mergeam, nu el”, a spus Dana, într-o emisiune televizată.

Ea susține că a renunțat însă să danseze pe manele, iar acum venitul sale sunt de circa 4.000 – 5.000 de euro pe lună, din magazinul părinților săi.

Dana Dănutza, așa cum era cunoscută dansatoarea, înainte de a ajunge „ispită” într-un show din Thailanda, a devenit faimoasă după ce a apărut în numeroase clipuri ale maneliștilor. Apoi, ispita Dana a fost în centrul unui scandal cu iz sexual după ce Oana, o tânără de 17 ani, care afirma că s-ar fi culcat cu Florin Salam, a acuzat-o pe brunetă că face același lucru, scrie wowbiz.ro.

Oana afirmase atunci, în câteva discuții de pe Facebook, cu amicii, că relația lui Salam cu Dana este una strict sexuală.

Dana a reacționat atunci virulent la afirmațiile Oanei: „Ce copila proasta! Cum isi permite sa vorbeasca de mine cand ea nici nu stie pe ce planeta traieste? Oameni buni, cum puteti asculta si analiza toate prostiile acestei copile? Ea ce viseaza noaptea posteaza ziua pe Facebook… Mai Oana, vorbeste draga mea despre tine si cam atat daca vrei sa fii „vedeta”! Ma abtin sa spun si sa postez mai multe ca te-as face sa plangi!”, a fost mesajul Danei.

Realitatea o contrazice. Avem și dovada!

Din captură (vezi foto) se poate lesne deduce că cei doi erau chiar mai apropiați decât lasă „ispita” să se înțeleagă. Putem vorbi de un coups de foudre între Dana Dănutza și Florin Salam?

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: