Evenimentul Zilei > Actualitate > Explozia iPhone 13. Cererea este una imensă. Care sunt prețurile
Explozia iPhone 13. Cererea este una imensă. Care sunt prețurile

Explozia iPhone 13. Cererea este una imensă. Care sunt prețurile

Apple nu este îngrijorat de faptul că 13 este un număr considerat a fi cu ghinion. Compania tocmai a dezvăluit ultima sa generație de smartphone-uri, iPhone 13, și oferă rezumatul tuturor modificărilor la modelele din acest an.

În mod surprinzător, arată aproape identic cu iPhone 12 de anul trecut, dar prima noastră privire a arătat o crestătură cu 20% mai mică în față pentru Face ID, precum și un modul de cameră din spate reproiectat – dar, în general, este aproape identic vizual cu iPhone 12.

Caracteristicile iPhone 13

Important este că iPhone 13 are o baterie mai mare, lucru care ar trebui să fie binevenit pentru ambele telefoane, în special pentru iPhone 13 mini. Da, Apple păstrează cel mai mic telefon în acest an. Ambele telefoane au, de asemenea, ecrane cu 28% mai luminoase, dar Apple spune că majoritatea utilizatorilor de iPhone 13 mini vor beneficia de 1,5 ore suplimentare de utilizare, în timp ce iPhone 13 standard va dura 2,5 ore mai mult decât iPhone 12. Având în vedere că durata de viață a bateriei a fost probabil una dintre cele mai mari dezavantaje ale iPhone-urilor de anul trecut, acest lucru ar trebui să le ofere utilizatorilor puțină ușurare. Dimensiunile ecranului sunt identice cu anul trecut: 6,1 inci pentru iPhone 13 și 5,4 inci pe iPhone 13 mini, informează engadget.com.

Ca de obicei, noul iPhone prezintă cel mai recent chip Apple din seria A, iar anul acesta este procesorul A15 Bionic. Este un cip de 5nm cu aproape 15 miliarde de tranzistori despre care Apple spune că este cu 50% mai rapid decât concurența sa. Are două noi nuclee performante, patru noi nuclee de eficiență, un procesor grafic cu patru nuclee mai rapid (din nou, comparativ cu concurența nedefinită) și un motor neuronal mai rapid, procesorul său dedicat de rețea neuronală.

În ceea ce privește camerele, Apple are un nou senzor și un obiectiv larg; Apple spune că este cel mai mare senzor de cameră pe care l-a pus vreodată într-un sistem cu două camere pe telefoanele sale și are pixeli mai mari decât telefonul anterior. IPhone 13 primește, de asemenea, sistemul de stabilizare optică a imaginii cu schimbare de senzori care a venit pentru prima dată pe iPhone 12 Pro Max anul trecut – faptul că acest sistem este disponibil pe un telefon mult mai ieftin va fi un impuls frumos. Există, de asemenea, un nou senzor de cameră ultra-larg.

Apple a transformat un videoclip într-un accent deosebit în ultimii ani și acesta este și cazul iPhone 13. Compania prezintă un nou mod numit „modul cinematografic”, dar nu au spus încă exact despre ce este vorba. Am reușit să o vedem în acțiune într-un clip pe care l-au arătat și se pare că permite camerei să se deplaseze perfect între prim-plan și fundal. După cum spune Apple, tranzițiile de focalizare vor muta focalizarea automat și vor urmări atenția personajului, astfel încât să știe unde să-ți direcționeze atenția. Bineînțeles, puteți apăsa în continuare pentru a schimba focalizarea în orice moment.

Se va găsi până la sfârșitul anului în 60 de țări

Suportul 5G pentru iPhone 13 a fost extins, de asemenea – sistemul de antenă funcționează pe mai mulți operatori decât oricând. Până la sfârșitul anului, Apple spune că 5G va funcționa pe 200 de operatori din 60 de țări.

În ceea ce privește prețurile, Apple a păstrat lucrurile la fel anul acesta: iPhone 13 mini începe de la 699 USD, în timp ce iPhone 13 începe de la 799 USD. Ambele telefoane au 128 GB stocare (dublată față de acum un an), ceea ce reprezintă un alt upgrade major față de modelul de anul trecut. Culorile din acest an sunt negru, argintiu, roșu, albastru și un nou finisaj roz. Comenzile se deschid vineri, iar telefoanele vor fi disponibile pe 24 septembrie.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: