Evenimentul Zilei > Social > Exploring Jazz, concertul lui Roberto Fonseca, va fi mutat la Teatrul Naţional Bucureşti
Exploring Jazz, concertul lui Roberto Fonseca, va fi mutat la Teatrul Naţional Bucureşti

Exploring Jazz, concertul lui Roberto Fonseca, va fi mutat la Teatrul Naţional Bucureşti

Concertul celebrului muzician cubanez Roberto Fonseca, anunţat iniţial la Sala Palatului, se mută la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, data evenimentului rămânând neschimbată.

Prin urmare, iubitorii de muzică jazz se vor putea bucura de experienţa Exploring Jazz, luni, 25 aprilie la Sala Mare a Teatrul Naţional Bucureşti, de la ora 20:00. Conform unui comunicat de presă, biletele achiziţionate până la acest moment îşi păstrează valabilitatea, putând fi schimbate atât de la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate, cât şi în ziua concertului de la punctele semnalizate lângă sala de spectacol.

La prima ediţie a evenimentului Exploring Jazz, pianistul Roberto Fonseca va concerta alături de colegii săi, Ramses Rodriguez (tobe) şi Yandy Martinez (bass). Spectatorii vor savura rezultatul fuziunii muzicale între rădăcinile sale tradiţionale cu abordarea avangardistă ce a atins cele mai înalte cote ale standardelor actuale din jazz şi world music.

Datorită talentului înnăscut şi a charismei sale, Roberto a împărţit scena cu legende ale muzicii cubaneze precum Omara Portuondo, Fatoumata Diawara, Ibrahim Ferrer, Rubén Gonzalez, Cachaito Lopez, Guajiro Mirabal sau Manuel Galban, alături de care a susţinut peste 400 de concerte în lume.

Pe aceeaşi scenă, invitaţii speciali ai serii – Adrian Naidin Quartet şi Vali Boghean Band, artişti cu un talent deosebit, căutaţi şi apreciaţi de publicul avid de concerte de calitate, vor încălzi atmosfera cu poveşti de jazz, menite să impresioneze prin complexitatea şi acurateţea sunetelor instrumentelor cu corzi şi a celor de suflat.

Biletele pot fi procurate de la agenţia de bilete a Teatrului Naţional din Bucureşti, Sala Palatului, din reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, Magazinele Germanos, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzică, Diverta, Flanco, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agenţiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, lângă casă de bilete Metrorex şi Berăria H precum şi online pe www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro şi www.bilete.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.