Evenimentul Zilei > Actualitate > Explicație nemaiauzită dată de un șofer de TIR care a fost prins beat la volan. Bărbatul a fost pus pe glume
Explicație nemaiauzită dată de un șofer de TIR care a fost prins beat la volan. Bărbatul a fost pus pe glume

Explicație nemaiauzită dată de un șofer de TIR care a fost prins beat la volan. Bărbatul a fost pus pe glume

Un șofer de TIR din Republica Moldova le-a explicat polițiștilor din România de ce a simțit nevoia să bea atunci când a intrat pe teritoriul țării.

Un șofer de TIR din Republica Moldova a fost prins de polițiști, sub influența băuturilor alcoolice, la volan, la podul Iloaiei. Bărbatul era binedispus și le-a explicat oamenilor legii de ce a băut înainte de-a se urca la volan, dar și în timp ce conducea. Mai ales că el este șofer profesionist. Polițiștii au găsit un pet cu bere în cabina TIR-ului ce era condus de șoferul în vârstă de 47 de ani. El a explicat că avea nevoie de mult curaj pentru a șofa în România.

Șoferul a încercat să explice de ce a consumat alcool

Țară ale cărei drumuri sunt nesigure din cauza curbelor numeroase. Șoferul a spus că, prin comparație, la acest capitol este mult mai ușor să conduci în Republica Moldova sau în Rusia. După ce au ascultat explicațiile hilare, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, după ce aparatul etilotest a arătat că bărbatul consumase o considerabilă cantitate de alcool.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 8 august 2021, acesta ar fi condus un autocamion cu remorcă, pe DE 583, fiind sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat oficialii de la IPJ Iași.

Un șofer de autobuz a făcut infarct la volan

Altfel, astăzi, un şofer de autobuz din Ploieşti a suferit un infarct chiar în timp ce se afla pe traseu. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a simţit că i se face rău şi a oprit autobuzul în dreptul unei benzinării.

Unul dintre călători a sunat la 112, iar la faţa locului a venit imediat o ambulanţă care i-a acordat primul ajutor. Șoferul a fost dus la spitalul județean, unde a fost operat.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: