Conform vedetei de la Antena 3 totul nu este decât o mare diversiune coaptă în laboratoarele de la Cotrocenu, cu acceptul preşedintelui României, Klaus Iohannis.

„Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic.

Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.

Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie.

Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău. Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.

Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României”, a spus Mircea Badea la emisiunea „În Gura Presei”.