PSD și-a ales candidatul pentru prezidențiale. Nume-bombă pronunțat

PSD și-a ales candidatul pentru prezidențiale. Nume-bombă pronunțat Candidat surpriză. Sursa: Pixabay

Există pentru PSD un candidat cu şanse mari la alegerile prezidenţiale din 2024. În situaţia în care se află PSD, candidatul perfect ar putea fi Mircea Geoană.

Există pentru PSD un candidat cu şanse mari la alegerile prezidenţiale din 2024. În situaţia în care se află PSD, candidatul perfect ar putea fi Mircea Geoană. Cel puţin asta crede fostul premier Adrian Năstase.

Fostul premier şi-a exprimat totodată nemulţumirea faţă PSD şi spune că este „la hibernare”. PSD aşteaptă să câştige alegerile în 2024 ca o pleaşcă, a mai spus fostul lidel al PSD.

Adrian Năstase: „Se discută despre revenirea lui Mircea Geoană pe o listă mai largă şi să candideze. Este posibil să candideze. PSD-ul fiind la hibernare nici n-o să-l doară în momentul când o să piardă câţiva parlamentari. Eu aşa constat că PSD este în hibernare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Probabil că se aşteaptă să câştige alegerile în 2024 ca o plescă. Guvernul actual pierde voturi prin greşelile pe care le realizează. Şi atunci oamenii vor spune: haideţi voi din nou la guvernare, că totuşi a fost mai bine cu voi”, a spus duminică seara fostul premier

Există pentru PSD un candidat cu şanse mari la alegerile prezidenţiale din 2024

PSD trebuie să găsească un candidat care poate să obţină 50% dincolo de bazinul electoral al PSD-ului. Altfel riscă să se repete istoria. Sau poate vor accepta varianta care a început să circule, şi anume, aceea a revenirii lui Mircea Geoană pe o formulă mai largă de candidat care să fie susţinit şi de PSD. 

Nu ştiu dacă varianta asta se va confirma sau nu. Eu cred că e posibilă varianta cu Mircea Geoană”, a declarat Adrian Năstase în această seară la Antena 3.

Adrian Năstase este de părere că liderii coaliției vor forma guverne în cascadă, iar  UDMR va juca mereu la limită: „Riscurile vor continua cu un UDMR care va juca tot timpul la limită și când va vedea că lucrurile nu merg foarte bine se va retrage”, a mai spus fostul premier.