Evenimentul Zilei > International > Există monarhi fericiţi şi liberi, fără constrângeri. Foto în articol
Există monarhi fericiţi şi liberi, fără constrângeri. Foto în articol

Există monarhi fericiţi şi liberi, fără constrângeri. Foto în articol

Regina şi Regele Olandei au luat la pas ca nişte turişti obişnuiţi străzile  New York-ului fără gărzi, fără temeri arătând că dincolo de statut pot fi oameni obişnuiţi.

Regina olandeză, Maxima, de 48 de ani şi soţul său, Regele Willem-Alexander, păreau nişte turişti obişnuiţi în timp ce se plimbau prin oraş  cărând plase pline cu cumpărături pe Lexington Avenue. Cei doi au vizitat lanţul de magazine Sephora şi The Container Stores. A fost o plimbare de shopping, ieri, care n-a scăpat ochiului vigilent al mass-media.

Regina Maxima a vizitat magazinul de cosmetice Sephora, căutând produse pentru îngrijirea părului şi glumind cu vânzătoarele.  Cuplul regal părea fericit şi asta se poate observa privind fotografiile. Nu le păsa absolut deloc că ar putea fi recunoscuţi.
Cei doi se mai aflau în oraş şi pentru o întâlnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres. Regina Maxima a fost avocata specială a Secretarului general al ONU pentru dezvoltare economică, încă din 2009. Imagini cu cei doi monarhi puteţi admira aici:  Daily Mail.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: