Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV / Valerii Moraru: „Vindem Rapidul!” Motivele pentru care patronul vrea să renunțe la „Farmecul vieții”
EXCLUSIV / Valerii Moraru: „Vindem Rapidul!” Motivele pentru care patronul vrea să renunțe la „Farmecul vieții”

EXCLUSIV / Valerii Moraru: „Vindem Rapidul!” Motivele pentru care patronul vrea să renunțe la „Farmecul vieții”

Chiar dacă are șanse considerabile la promovarea în Liga 1, Rapid se confruntă în aceste momente cu mari probleme financiare. Acest lucru i-a determinat pe jucătoriii trupei din Grant să părăseasacă cantonamentul echipei.

În prezent, trupa din Grant se află pe locul al doilea în Seria 1 din Liga 2, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călărași. Giuleștenii au rupt gura târgului în prima parte a sezonului, sub comanda lui Dan Alexa, iar acum jocul echipei ar putea fi afectat din cauza problemelor financiare.

„Alb-vișiniii” trec printr-o criză financiară severă. Acest lucru fiind confirmat, pentru EVZ, de Valerii Moraru, acționarul majoritar al trupei din Grant.

În declarațiile acordate „Evenimentului zilei”, afaceristul basarabean a mărturisit că este dispus să cedeze echipa în orice clipă, însă nu prea se înghesuie doritori.

„Este adevărat că avem o întârziere în ceea ce privește salariile. Nu avem niciun sponsor, nici un ban. Bani mai vin de la „Azuga Waters”, dar cu greu. E normal să intervină aceste nemulțumiri în rândul jucătorilor. Vă spun sincer… Dacă sunt investitori vindem Rapidul cu 1 leu și cu salariile plătite la zi.

Știm cu toții câte echipe din România sunt afectate de aceste datorii? Situația la noi este foarte grea, taxele sunt extrem de mari… Lucrăm în aceste momente ca Rapidul să fie listat la bursă. Ne axăm pe direcția aceasta. Eu nu sunt în măsură să fac față de unul singur acestei crize.

Problema noastră e unică în fotbalul românesc. Sunt sigur că se va rezolva într-un timp scurt această criză”, ne-a declarat Valerii Moraru.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: