Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Târât prin tribunale la 100 de ani. Drama unui veteran de război
Exclusiv. Târât prin tribunale la 100 de ani. Drama unui veteran de război

Exclusiv. Târât prin tribunale la 100 de ani. Drama unui veteran de război

Un bătrân veteran de război, ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani, în loc să își petreacă liniștit ultimii ani de viață, se judecă cu propriul nepot pentru un petic de pământ. Evz.ro a obținut detalii în exclusivitate

Petru Iosub a declarat, pentru evz.ro:

„Atunci a venit ginerele unchiului meu şi a început scandalul. Că nu e terenul meu, că e terenul lor. Că e terenul unchiului meu, Iosif Gavril Iosub. Când am făcut adresă la Grupa Tehnică de la Bicaz mi s-a trimis schiţa terenurilor şi s-a dovedit faptul că s-a făcut o hoţie. A fost scos terenul dintre tata şi bunica şi l-a trecut în altă parte”.

În 2006, susțin Petru Iosub, a fost dat în judecată de unchi, bătrânul veteran.

„Am câştigat că i-a respins judecata. Apoi iarăşi a deschis proces în 2007 şi m-am judecat până în 2010. În 2010 tot eu am câştigat şi mi-a plătit şi cheltuieli de judecată. Acum iar trebuie să mă judec cu el”, a declarat nepotul.

Primul dosar de judecată în această speţă datează din anul 2006, când instanţa a decis că respinge acţiunea în constatarea proprietăţii introdusă de reclamantul Iosub Iosif, împotriva Primarul Comunei Pipirig şi Iosub Petru.

Dar unchiul lui Petru Iosub nu s-a lăsat şi a deschis un al doilea proces în anul 2007.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: