Evenimentul Zilei > Monden > EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului
EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului

EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului

Evenimentul Zilei vă prezintă primele poze cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, femeia pentru care antrenorul de fotbal a renunțat la Anamaria Prodan și cu care va urma să aibă un al treilea copil. Cei doi îndrăgostiți nu mai țin secretă relația lor și se afișează împreună inclusiv public.

Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc de aproximativ jumătate de an, susțin unele voci, iar cei doi îndrăgostiți urmează să fie părinți în curând. Frumoasa roșcată i-a cucerit inima lui Reghecampf și nimic nu pare să mai stea în calea fericirii lor. Recent, cuplul a petrecut câteva zile de relaxare la munte. Profitând de vremea frumoasă, cei doi și-au făcut câteva fotografii.

Mai mult decât atât, se pare că antrenorul echipei CS „U” Craiova e hotărât să lupte pentru fericirea sa. Reghecampf a spus explicit presei că divorțează de Anamaria Prodan. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Reghecampf în momentul în care recunoștea că se desparte de Anamaria Prodan.

Primele poze cu Reghe și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf ar vrea să se și căsătorească cu Corina Caciuc, spun unele voci. Noua sa iubită, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în trei luni. Corina Caciuc este director al unei companii care derulează afaceri între China și România.

Corina a obținut diplomă de licență în management după ce a urmat cursurile unei facultăți din Dubai și s-a transferat ulterior în România. Noua iubită a lui Reghecampf are și un master în domeniul afacerilor, la Cambridge.

„Dumnezeu este peste noi”

În legătură cu expunerea vieții personale, Laurențiu Reghecampf a spus că „familia este sfântă” pentru el, motiv pentru care va continua să-și respecte principiile. „Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, în urmă cu câteva zile.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: