Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. Pe culmile imposturii! Șoșoacă, această „Zorro cu ie”, s-a vaccinat. „Proștii ascultă și mor!” VIDEO
VIDEO

Exclusiv. Pe culmile imposturii! Șoșoacă, această „Zorro cu ie”, s-a vaccinat. „Proștii ascultă și mor!” VIDEO

Podcastul EVZ Play de vineri a dedicat spațiu bombei zilei: antivaccinaștii convinși Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-ar fi vaccinat de fapt, în mare secret. Teatrul jucat până acum a fost atentat la starea sanitară a nației, a fost concluzia moderatorului Dan Andronic și a invitaților săi.

Potrivit unei postări a jurnalistei Realitatea Alexandra Păcuraru, vehemenții contestari ai vaccinului Diana Șoșoacă și Gigi Becali s-ar fi vaccinat în realitate.

Trompetele toxice ale nevaccinării

Jurnalistul Mirel Curea a invocat daunele ale atitudinii senatoarei: „De Becali nu știu. De Șoșoacă știam că e vaccinată și de alți antivacciniști notorii. Au văzut că pot alimenta un bazin de proști. Atacul la sănătatea populației e crunt. Șoșoacă a vrut să apară ca un Zorro cu ie. Proștii ascultă și mor. E o sursă foarte sigură că s-a vaccinat. Șoșoacă se folosește de calitatea oficială ca să comită abuzuri. Însă nu poate fi dată în judecată”.

Bichir: Atacul la sănătatea populației e crunt

În opinia istoricului și jurnalistului Florian Bichir, ipocrizia e prezentă și la alți antivacciniști convinși, cum ar fi unii reprezentanți ai Bisericii ca IPS Teodosie, dar are și implicații politice. „E o campanie electorală absolut tâmpită. E o ipocrizie care se decontează politic. Am avut informații despre necesitatea vaccinului 3. Colonelul Gheorghiță nu a dorit să dea drumul la doza 3. Dacă avem vaccinul e datorită acestui om (…) Răspândirea de panică se pedepsește penal. Să îndemni oamernii să nu se vaccineze de la tribuna Parlamentului… Vor avea morți pe conștiință. E ca și cum ai trimite oamenii la sinucidere. Atacul la sănătatea populației e crunt”.

Sunt mai multe fapte penale printre care zădărnicirea combaterii corupției. Are o calitate oficială de care abuzează”, a completat Mirel Curea despre cazul Șoșoacă.

Versiunea integrală a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: