Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV. Noi imagini cu premierul Florin Cîțu. A mers pe jos spre casa lui Iohannis, relaxat și zâmbitor, dar la un moment dat s-a enervat VIDEO

EXCLUSIV. Noi imagini cu premierul Florin Cîțu. A mers pe jos spre casa lui Iohannis, relaxat și zâmbitor, dar la un moment dat s-a enervat VIDEO

Premierul Florin Cîțu a făcut un obicei din a merge pe jos, mai ales în zona Primăverii_Dorobanți. Azi, 17 august, păstrând ”tradiția”, a pornit din nou la o plimbare. Destinația: Vila Lac, reședința președintelui Iohannis.

Însoțit de „armata” de SPP-iști, premierul Florin Cîțu și-a lăsat mașina în cartierul Dorobanți și s-a îndreptat agale către cartierul Primăverii, acolo unde își are reședința președintele României, Klaus Iohannis.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Fotoreporterul EVZ l-au întâlnit pe Calea Dorobanți, apoi pe Radu Beller îndreptându-se către liceul Jean Monnet. Conform hărții, acest drum duce către Vila Lac, reședința oficială a președintelui.

Extrem de relaxat, cu zâmbetul pe buze, premierul Florin Cîțu s-a întreținut cu unul dintre SPP-iști din cei 5 care îl însoțeau pe jos. Conform informațiilor noastre, premierul avea 5 bărbați în preajmă, unul foarte aproape de el, iar alții care mergeau la distanță, în spatele și fața lui, pentru a asigura perimetrul. Mai mult, două mașini, cu alți angajați pentru paza și siguranța lui, mergeau agale pe lângă el, pregătiți pentru orice eventualitate.

Chiar dacă, cel puțin un bărbat, este fizic, foarte aproape de el la plimbările pe jos prin Bucureșt și nu numai, atunci când premierului îi sună telefonul, niciunul nu este în preajmă. Așa s-a întâmplat și de acesta dată. În momentul în care s-a angajat într-o conversație, Florin Cîțu a fost lăsat singur, iar oamenii care îl însoțeau au păstrat distanța, fără însă să-l piardă din vedere.

După ce a terminat conversația telefonică, Florin Cîțu a vrut să-și reia traseul, însă unul dintre oamenii care îi asigurau paza l-a anunțat că este filmat. Chipul până atunci destis al premierului s-a întunecat și cu un gest nervos a cerut o mașină și s-a urcat de grabă în ea.

Florin Cîțu este, de zile bune, în centrul atenției. De la izbucnirea scandalului provocat de zilele de închisoare făcute în Statele Unite, noi informații au început să curgă, iar premierul a fost ”atacat” permanent, atât din interiorul partidului, cât și din afara lui. Deși a fost calm și a dat explicații presei, Cîțu a început să dea semne de nervozitate, semn că scandalul îl afectează mai mult decât lasă să se vadă.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: