„Vreau să ajung în circuitul profesionist. Primul obiectiv este să intru în prima sută a jucătoarelor. Niciun efort nu este prea mare pentru asta”, spunea Jaqueline Cristian pentru „Evenimentul zilei”, într-un interviu acordat după succesul din Franța.

Prenumele i-a fost dat la naștere, chiar de medicul ginecolog, care văzuse cu o zi înainte un documentar despre Jacqueline Kennedy – Onassis, soția fostului președinte al Americii, John Fitzgerald Kennedy, apoi al multimiliardarului grec Aristotel Onassis. Există o mică diferență totuși, pentru că jucătoarei de tenis i-a dispărut litera C.

Tenisul, un sport costisitor

A început să joace tenis la vârsta de 4 ani și a fost prinsă imediat de „Sportul Alb”. „Mă pregătesc 2-3 ore pe zi alături de antrenor, preparator fizic şi Valentin Popescu, sparring-partner-ul meu. Nu prea am timp liber. Abia am venit din Franţa, iar mâine (n.r.-azi) voi pleca la un alt turneu, în Austria. Mai merg la un film, mai ascult muzică, dar mă concentrez pe tenis. Trebuie să am grijă la alimentaţie. Nu pot consuma ciocolată. Mă rog, nu foarte multă”, povestea Cristian.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Te-ar putea interesa și: