Evenimentul Zilei > Monden > EXCLUSIV. La 33 de ani, milionarul Stelian Baltă nu s-a grăbit doar să facă bani, ci și o familie. Este căsătorit și are doi copii
EXCLUSIV. La 33 de ani, milionarul Stelian Baltă nu s-a grăbit doar să facă bani, ci și o familie. Este căsătorit și are doi copii

EXCLUSIV. La 33 de ani, milionarul Stelian Baltă nu s-a grăbit doar să facă bani, ci și o familie. Este căsătorit și are doi copii

După ce vi l-am prezentat în exclusivitate pe milionarul român care a făcut avere cu monede virtuale, revenim cu detalii noi despre viața personală a lui Stelian Baltă. Deși are doar 33 de ani, antreprenorul a fost la fel de hotărât și atunci când a venit vorba de a-și întemeia o familie. Astfel că nu doar că este căsătorit, dar are și doi copii.

Cu o avere de câteva sute de milioane de euro, Stelian Baltă ar putea fi o partidă pentru multe domnișoare, atât din România, țara natală, cât și din țările unde își desfășoară activitățile. Din păcate, trebuie să le informăm pe acele tinere care l-ar fi văzut ca pe un potențial iubit că, Stelian Baltă nu doar că este însurat, dar soția lui îl însoțește aproape peste tot.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

Conform surselor noastre, Stely, așa cum îi spun apropiații a cunoscut-o pe mama copiilor săi în timpul facultății și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei ani în localitatea natală a antreprenorului, în Negrești Oaș. Foști colegi de facultate, Oana Nicoleta a ales să se dedice vieții de familie, considerând că are suficient timp să se distreze alături de soțul ei. Astfel că la nici 33 de ani, Oana este deja mama a doi copii.

Rămâne strâns legat de România

Cu toate că se deplasează între reședințele lui din România, Singapore și Dubai doar cu avioane private și petrece destul de mult timp departe de locurile în care a copilărit, Stelian se simte în continuare strâns legat de țara noastră. Astfel că, deși își permite financiar să se mute în oricare dintre țările în care își desfășoară activitatea, tânărul preferă să aibă în continuare buletinul pe adresa orașului în care s-a născută. Dovadă stă faptul că în momentul în care a decis să-și unească destinul cu Oana, milionarul român a ales să oficializeze totul la Starea Civilă din Negrești Oaș.

Cum a făcut bani?

Stelian Baltă este antreprenor de la 16 ani, a înființat, gestionat și vândut companii de succes în industria de jocuri sociale, cazinouri online și mobile și servicii financiare. Cu o vastă experiență de tranzacționare pe piețele financiare din întreaga lume și în gestionarea fondurilor de investiții pentru investitorii globali, acum se concentrează exclusiv pe pasiunile sale: tehnologie, finanțe digitale și inovație. Are o experiență vastă de lucru, axată pe capital privat, dezvoltarea afacerilor și strategie de produs în America de Nord, Europa, Dubai, Israel, Hong Kong și Singapore.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.