Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă
Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă

Exclusiv! Incidentul care a generat panică în București, o mare păcăleală. Detalii uluitoare din anchetă

În plină pandemie de COVID-19, un tânăr a creat panică în București după ce s-a plimbat cu autobuzul și a declarat că a venit din Italia. Adevărul este cu totul altul și a fost dezvăluit, pentru evz.ro, de procurori…

În exclusivitate pentru evz.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dezvăluit că tânărul care i-a speriat pe călători și a alertat autoritățile era în stare de ebrietate.

„Nu s-a dovedit că a călătorit în străinătate. Are doar o carte de identitate provizorie. În plus, i s-a făcut rău deoarece era în stare avansată de ebrietate. A fost chemată izoleta și a fost transportat la Spitalul Victor Babeș. Analizele primite, astăzi (miercuri n.r.), de la spital arată că testul COVID-19 este negativ”, a declarat, în exclusivitate pentru evz.ro, procuror Rodica Nițescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Oficialul Parchtului Sectorului 2 a mai adăugat că, în această situație, dosarul penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor va fi, cel mai probabil, închis.

„Urmează ca procurorul de caz să decidă dacă se va schimba încadrarea, pe baza probelor și faptelor comise de respectivul tânăr”, a mai adăugat Rodica Nițescu.

 

PAGINA ANTERIOARA