Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > EXCLUSIV. Imagini de la nunta de vis. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și mireasa lui ”au fugit” de la biserică într-un Cadillac decapotabil

EXCLUSIV. Imagini de la nunta de vis. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și mireasa lui ”au fugit” de la biserică într-un Cadillac decapotabil

Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, și Corina Corolevschi, fiica unui cunoscut om de afaceri din Constanța și-au unit azi destinele. După ce au spus ”da” în fața ofițerului stării civile, a urmat cununia religioasă, iar mai apoi petrecerea, la Clubul Diplomatic din Capitală.

Momentul surpriză al ceremoniilor desfășurate azi a fost cel de la finalul cununiei religioase, când Mihnea și aleasa inimii lui au ”fugit” de a biserică, cu o mașină deosebită, un Cadillac Eldorado decapotabil, din 1976, închiriat special pentru acest eveniment. Modelul Eldorado a devenit celebru după ce „Regele Rock ‘n’ Roll”, Elvis Presley, și-a achiziționat același model, placat cu aur.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/27

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi și-au jurat dragoste după șase ani de relație

Cei doi soți s-au cunoscut în urmă cu șase ani, prin intermediul unor prieteni comuni și la scurt timp s-au mutat împreună. Mihnea și Corina au revenit în țară acum doi ani, după ce ambii au locuit la Bruxelles, acolo unde au lucrat la Parlamentul European.

Corina și Mihnea s-au logodit anul trecut și imediat au început pregătirile de nuntă. La cununia civilă, Corina a optat pentru o ținută albă, o rochie simplă și elegantă, iar viitorul ei soț a ales să poarte tot alb. Ceremonia a fost una restrânsă. Pentru biserică și petrecerea de după, mireasa a purtat o rochie extrem de elegantă, cu corset și mâneci de dantelă și strînsă pe corp, iar Mihnea Năstase a ales smokingul.

Și Mihnea, dar și tatăl lui, politicianul Adrian Năstase, au avut papion.

Cei doi soți și-au lansat o afacere împreună

Mihnea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România. Soția sa este numită și „Prințesa Constanței” întrucât este extrem de frumoasă și foarte inteligentă, activând atât în domeniul afacerilor, cât și al politicii.

Anul acesta, Mihnea și Corina au demarat împreună un proiect la malul mării, un concept de glamping și camping la Corbu. TeePee Corbu a fost inaugurat pe 29 mai.

Mihnea Daniel Năstase a studiat liceul în Elveția, după care a urmat facultatea la Paris, iar masterul l-a făcut la Londra.

Corina Corolevschi este o fostă campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri și campioană națională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta. A început să activeze în sport la vârsta de 9 ani, însă în anul 2011 a fost nevoită să renunțe din cauza unei accidentări nefericite.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: