Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV. Fenomenul Șoșoacă: Defilează în fața lui Iohannis! Ce șanse are să ajungă primul președinte femeie al României. VIDEO
VIDEO

EXCLUSIV. Fenomenul Șoșoacă: Defilează în fața lui Iohannis! Ce șanse are să ajungă primul președinte femeie al României. VIDEO

Ascensiunea fulminantă a Dianei Șoșoacă în preferințele românilor, în doar un an de când se află în prim planul politicii, se reflectă inclusiv în rezultatele ultimului sondaj de opinie. Sociologul Mirel Palada a explicat, în podcastul EVZ Play de marți, de ce are atâta priză senatoarea la mase.

Sociologul Mirel Palada a comentat fenomenul ascensiunii incredibile a politicienei care a fost exclusă din AUR, partidul alături de care s-a lansat pe scena politică și pe listele căruia a intrat în premieră în Parlament. Avocata în care se regăsesc mulți români și care duce o luptă acerbă contra vaccinării și restricțiilor, a urcat la 30% încredere în preferințele respondenților unui sondaj de opinie foarte recent.

Șoșoacă, noul Vadim al României

„Doamna Șoșoacă are o manieră provocatoare cu care atrage atenția. Este noul Vadim al României, nu vorbesc la nivel de personalitate, deși sunt asemănări, ci la nivel de impact. Ei bine, Șoșoacă este la momentul de față una din primele 3 maxim 5 persoane din România la nivel de încredere. Se îndreaptă ca racheta spre 30%. O avem pe distinsa Ioana d´Arc a României Laura Kovesi, care e pe la 35%. Arafat e la 28-30%, Boc stă neașteptat de bine la peste 30% și mai e Firea, tot în jur de 30%”. Potrivit expertului, șeful statului a coborât substanțial ca nivel de încredere printre români.

Adevărata comparație este cu Dănuț Diaconescu

Adevărata comparație este cu Dănuț Diaconescu. Aduceți-vă aminte ce fulgurant a evoluat Dan Diaconescu. A luat 14% la parlamentare. Șoșoacă acumulează încredere, o să dezamăgească și ea. Dacă românii ajung să aibă încredere în asemenea personaje, am belit-o”, a subliniat Mirel Palada.

Versiunea completă a podcastului este disponibilă aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]