Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv EVZ. Moartea suspectă a unui milionar celebru. Un legist aruncă bomba. Ce ascund autoritățile?
Exclusiv EVZ. Moartea suspectă a unui milionar celebru. Un legist aruncă bomba. Ce ascund autoritățile?

Exclusiv EVZ. Moartea suspectă a unui milionar celebru. Un legist aruncă bomba. Ce ascund autoritățile?

Sunt serioase semne de întrebare în privința morții unui milioanar celebru, contestată de legiști. Autoritățile au început să transmit informații, abia după dezvăluirile făcute, în exclusivitate, de evz.ro

Milionar excentric căruia îi plăcea viața, arta și femeile frumoase, Constantin Dinescu a murit, în condiții dubioase, după o noapte petrecută pe litoral.

S-a spus că ar fi fost otrăvit de una dintre tinerele alături de care a petrecut, în noaptea de 8 spre 9 august.

Numele lui a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

A fost bănuit, la un moment dat, că ar fi fost cumpărătorul unor opere de artă de o valoare uriașă precum „Tete d’Arlquin” de Pablo Picasso, „La Liseuse en Blanc et Jaune” de Henri Matisse sau „Charing Cross Bridge” de Claude Monet.

Moartea lui, însă, lasă în urmă multe semne de întrebare. Deși autoritățile au transmis, după dezvăluirile făcute, în exclusivitate de evz.ro, că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator, specialiștii consultați de evz.ro arată că această cauză a morții putea fi provocată de altceva.


EXCLUSIV. Povestea morții milionarului Dinescu, despre care se spune că a fost otrăvit

Un legist aruncă bomba. Ce nu apare în raportările zilnice legate de COVID-19


În plus, susțin specialiștii, cauza morții poate fi stabilită abia după finalizarea rezultatelor de laborator care pot indica de ce a făcut infarct omul de afaceri.

„Investigațiile clinice, analizele de laborator biochimice etc. și celelalte investigații imagistice vor fi completate cu analizele pe material necropsic, dar asta durează, a explicat, în exclusivitate pentru evz.ro, dr. Gheorghe Alexandrescu, fostul șef al Laboratorului de Prosectură al Insitutului Național de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici”.

Medic legist care a lucrat zeci de ani în instituția centrală a medicinii legale românești a și explicat, în exclusivitate pentru evz.ro…

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.