Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Elena Udrea și-a făcut tatuaj! Apariție de milioane alături de fiica sa, Eva Maria FOTO
Exclusiv. Elena Udrea și-a făcut tatuaj! Apariție de milioane alături de fiica sa, Eva Maria FOTO

Exclusiv. Elena Udrea și-a făcut tatuaj! Apariție de milioane alături de fiica sa, Eva Maria FOTO

Fetiţa Elenei Udrea şi a partenerului său Adrian Alexandrov, a împlinit duminica doi ani. Iar ziua micuţei a fost cu adevărat specială.
Surpriza Eenei Udrea pentru fetiţa ei, Eva Maria a fost de zile mari. Născută în Costa Rica pe 20 septembrie 2018, fostul politician s-a întors în ţară  în vara anului trecut, împlinindu-şi una dintre cele mai mari mari dorinţe, aceea de a-şi aduce copilul acasă, în România.
Dacă anul trecut, la împlinirea vârstei de un an, Elena Udrea a ales să o serbeze prin creştinarea micuţei, botezul având loc exact pe 20 septembrie, anul acesta, la împlinirea a doi ani, Eva Maria a fost aniversată într-o petrecere elegantă, în aer liber, într-o frumoasă grădină pe care părinţii i-au umplut-o de baloane albe, roz şi aurii. Locaţia este superbă pentru copii. Există o fermă de animale,  iar micuţii se joacă  doar în aer liber.

Tortul a fost făcut de Dana Budeanu

Într-un decor natural, aproximativ 50 de invitaţi, dintre care aproape jumătate copii au petrecut câteva ore printre personaje din poveşti, flori, baloane şi dulciuri, cele mai apreciate fiind cele aduse de Dana Budeanu, naşa micutei. Cea care de altfel a făcut şi elegantul tort alb aniversar, dupa reţeta povestită chiar de ea la televizor.
Printre invitaţi au fost prietenii cu copii ai cuplului, dar şi dintre cei care au rămas apropiati Elenei Udrea în anii din urmă. Prezentă a fost şi Elena Băsescu îmbracată într-o rochie neagră înflorată de la Dolce Gabbana, împreună cu cei trei copii, care s-au împrietenit repede cu Eva Maria.
Elena Udrea şi fetiţa ei au purtat ţinute tot de la Dolce Gabbana, rochii identice mamă-fiică din colecţia mini me, cu un print de trandafiri roz pe fond alb.

Elena Udrea, tatuaj pe umăr: “Eva Maria, amor de mi vida”

Invitaţii au fost surprinşi să vadă pe umărul Elenei Udrea un tatuaj care este o declaraţie de iubire pentru Eva Maria. “ Eva Maria, amor de mi vida”.
Aceasta le-a spus prietenilor că şi-a dorit încă de când s-a născut fetiţa să îşi facă acest tatuaj, dar abia acum a fost momentul şi că a ales să îl facă în limba spaniolă pentru că atunci erau în Costa Rica unde se vorbeşte această limbă şi că aşa a simţit că rezonează cu trăirile ei.
„La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea pe social media.