Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Elena Udrea s-a trezit în mijlocul unui incendiu. Tragedia s-a petrecut pe o insulă în Grecia. FOTO
Exclusiv. Elena Udrea s-a trezit în mijlocul unui incendiu. Tragedia s-a petrecut pe o insulă în Grecia. FOTO

Exclusiv. Elena Udrea s-a trezit în mijlocul unui incendiu. Tragedia s-a petrecut pe o insulă în Grecia. FOTO

Elena Udrea a plecat în acest weekend cu Adrian Alexandrov pe insula Kalo Livadi pentru a sărbători cinci ani de relaţie. Din nefericire, s-au trezit cu un incediu de proporții după ce vegetația a luat foc.
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov s-au trezit astăzi în jur de ora 13:00 cu un incendiu în zona plajei de pe insula Kalao Livadi din Grecia.
Imediat cei doi s-au pregătit să plece deoarece focul s-a extins foarte repede. Pe insulă totul este arid, doar iarbă uscată şi din acest motiv a luat foc totul în jur. Fumul a făcut aerul irespirabil, iar flăcările s-au ridicat până sus pe munte.
Elena Udrea, martora la un incendiu pe o insulă din Grecia
Au venit pompierii, dar le-a fost aproape imposibil să urce, din ce ne-a relatat fostul ministru MDRT.  Tot ea ne-a mai sus că focul s-a îndreptat spre un resort unde au luat foc împrejurimile şi curtea deoarece vântul sufla destul de puternic.
Oamenii, aflați în vacanță pe insulă, au sărit în ajutor cu ce au putut, reușind cât de cât să potolească flăcările. Elena Udrea a spus că Adrian nu a stat pe gânduri şi s-a dus să ajute pompierii.
Acum câteva minute au fost anunțați că nu mai trebuie să evacueze hotelul deoarece pericolul a trecut.
Ştire în curs de actualizare
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: