Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Decizie neaşteptată a Elenei Udrea! Unde îşi duce fetiţa FOTO
Exclusiv. Decizie neaşteptată a Elenei Udrea! Unde îşi duce fetiţa FOTO

Exclusiv. Decizie neaşteptată a Elenei Udrea! Unde îşi duce fetiţa FOTO

Fetiţa Elenei Udrea împlineşte doi ani. Fostul ministru MDRT a ales grădiniţa unde va merge micuţa Eva Maria.
Zilele trecute, Elena Udrea şi logodnicul ei Adrian Alexandrov au fost văzuţi vizitând o grădiniţă din comuna Corbeanca, unde cei doi locuiesc împreuna cu fetiţa lor, Eva Maria.
Având în vedere că este vorba de o grădiniţă a Primăriei din comuna Corbeanca, deci de stat, evident curiozitatea presei a fost mare, astfel că am contactat-o pe Elena Udrea pentru a afla motivul vizitei la această unitate.
Elena Udrea:A venit momentul să o dăm pe Eva Maria la grădiniţă şi, asta ne-a pus în situaţia de a analiza îndelung unde ar fi cel mai bine să o ducem. Toţi prietenii ne-au recomandat grădiniţe din Bucureşti, ba chiar am vrut iniţial să o înscriem la grădiniţa naşei ei, care are şcolile şi grădiniţele Luca din Nordul Capitalei”, ne-a declarat fostul ministru MDRT.
Şi continuă: “Însă, cel mai puternic argument în decizia noastră a fost faptul că nu doresc să ţin copilul două ore pe zi blocat în trafic. Dimpotrivă. Vreau ca ea să stea cât mai mult în natură, în mijlocul copiilor sau să facem lucruri împreună, nu să stăm ore în maşină pe drumul dintre casă şi grădiniţă”, ne-a explicat Elena Udrea.
Decizia finală luată de Elena Udrea şi  Adrian Alexandrov: “Aşa că ne-am orientat spre locaţiile din Corbeanca şi, astfel am aflat ce grădiniţe frumoase avem la noi în comună. Grădiniţele Primăriei, trei la numar, au fost recent renovate şi au toate dotările şi facilităţile pe care le găseşti la cele mai bune unităţi private. Inclusiv sală de sport.
În plus, personalul este foarte calificat şi fiind din localitate în mare parte, se crează o relaţie apropiată între acesta şi copii şi părinţi. Recunosc că nu luasem în calcul această variantă însă acum mi se pare minunată şi extrem de potrivită pentru Eva, mai ales la varsta ei. Şi facem doar 5 minute pe drum”, a concluzionat Elenena Udrea.
Reamintim că Eva Maria a fost născută în Costa Rica la data de 20.09.2018, ceea ce înseamnă că duminică este ziua ei, micuţa aniversând al doilea an de viată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: