Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > EXCLUSIV. Cristina Cioran e panicată în spital, logodnicul ei petrece cu prietenii. Prosseco din frapieră cu gheață și dansuri pe stradă. VIDEO & GALERIE FOTO

EXCLUSIV. Cristina Cioran e panicată în spital, logodnicul ei petrece cu prietenii. Prosseco din frapieră cu gheață și dansuri pe stradă. VIDEO & GALERIE FOTO

Imaginile cu Cristina Cioran pe patul de spital, plângând și implorând pe toată lumea să se roage pentru fetița ei născută prematur au făcut înconjurul țării.

Cristina Cioran a născut prematur. Termenul era în septembrie, așa că actrița a fost luată total pe nepregătite și a avut un șoc când fetița ei de nici 7 luni a venit pe lume.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Deși s-a mai liniștit puțin, Cristina rămâne în continuare îngrijorată. Le-a transmis fanilor că fetița respiră singură, dar că ea e încă în alertă. În acest timp, mai tânărul ei iubit, Alexandru Dobrescu, a găsit alt mod de a-și ”consuma” emoțiile. Cu un Prosseco de la gheață.

Pe terasa din fața magazinului de haine pe care îl deține. Dobrescu a încins, la nici 24 de ore după ce fetița lui a venit pe lume, o petrecere ad-hoc. Alături de câțiva prieteni, logodnicul Cristinei Cioran a desfăcut un Prosseco, a vorbit și a răs mult, a gesticulat și a dansat în stradă.

O vecină curioasă s-a alăturat micii petreceri.

A vorbit prin video-call cu Cristina

În toiul distracției, Dobrescu și-a amintit că logodnica lui e în spital, cu mari emoții, așa că a apeat-o video, i-a arătat că sărbătorește și incluiv ce bea, apoi a întors camera către cei prezenți, permițîndu-le să o salute pe proaspăta mămică.

După ce a închis telefonul, Dobrescu a continuat să zburde de bucurie, făcând ture între magazin, terasă și stradă, de asemenea în pași de dans.