Crema maneliștilor l-a primit la Snagov cu brațele deschise pe tânărul afacerist iranian Aslan Sadeghi, reîntors în libertate. Bărbatul a reușit să se afirme în rândul clanurilor importante din România. A încheiat afaceri din care a încasat venituri importante, asociindu-se cu frații Cămătaru. Numele său este cunoscut în lumea mondenă a Bucureștiului și se pare că bărbatul preia conducerea în „garda nouă”!

Petrecerea de bun venit a avut loc la o locație privată pe malul lacului Snagov și a durat cel puțin 24 de ore. Totul a fost transmis pe contul său de instagram. Dani Olaroiu zis Gogu, fiul celebrului antrenor de fotbal Cosmin Olaroiu, Patrick Borcea, Piu și mulți alți tovarăși de încredere sau suferință au participat la reuniunea organizată în cinstea tânărului Aslan. 

Petrecăreții au aruncat cu banii și au făcut tot felul de dedicații în cinstea tovarășului lor, chefuind până dimineață. Florin Salam, Sorinel Pustiu și Bogdan de la Pitești s-au straduit din răsputeri să le faca pe plac și să pună cap la cap rime de fală la adresa sărbătoritului. 

Numele Aslan Sadeghi a ajuns să cântărească greu în rândul „gărzii noi” a șmecherilor autohtoni. Ce va rezerva viitorul rămâne de văzut. Invitații s-au bucurat – cel puțin o parte – de revenirea în scenă a tânărului iranian în timp ce bârfitorilor nu le-a picat bine ascensiunea și respectul de care se bucură afaceristul.

Cum i-a făcut curte tânărul afacerist Biancăi Drăgușanu

Client fidel al locurilor de fițe frecventate de oamenii cu dare de mână, iranianul e un tip excentric. Cu ani în urmă, tânărul le-a curtat pe Bianca Drăgușanu și pe Daniela Crudu. Reamintim că Aslan Sadeghi a fost primul cu care s-a afișat în showbiz alături de Bianca Drăgușanu, la București.

Ca să îi intre în grații, bărbatul i-a făcut cadouri scumpe, însă a sfârșit prin a fi doar un amic al vedetei. Nu de puține ori, aparițiile sale i-a lăsat pe toți cu gura căscată, el folosind ca accesorii la vestimentațiile scumpe… maimuțe sau papagal, potrivit Libertatea.

Margherita de la Clejani a fost iubita lui

Aslan Sadeghi a trăit o poveste de dragoste și cu Margherita de la Clejani. Aceștia s-au afișat în public în 2018 sărutându-se, în timp ce Margherita îl numea ”puiul meu”.  Margherita de la Clejani este fiica celebrului Ioniţă de la Clejani, iar în 2018 a avut mai multe operații estetice.