Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > EXCLUSIV/ Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte să fie băgată în spital de Marian Vanghelie

EXCLUSIV/ Ce făcea Oana Mizil cu o zi înainte să fie băgată în spital de Marian Vanghelie

Sâmbătă seara, Oana Mizil a ajuns la Spitalul Elias unde a avut nevoie de îngriri medicale. Din câte se pare, aceasta îl acuză pe soțul ei, Marian Vanghelie că ar fi agresat-o, împotriva fostului primar de la Sectorul 5 fiinf deja emis un ordin de restricție de către autorități. Deși acuzațiile sunt grave, nimic nu avea să prevestească această situație prin care nu trebuie să treacă nicio femeie.

Cu o zi înainte de nefericitul eveniment, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Oana Mizil la EdenLand Park alături de fiică, bonă și mama ei. Îmbrăcată cu o ținută sport, lejeră însă la care a accesorizat bijuterii scumpe, Oana se comporta ca o mamă obișnuită care și-a scos copilul la un loc de joacă în aer liber.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Chiar dacă era însoțită de bona filipinează, dar și de mama ei, soția lui Marian Vanghelie s-a ocupat îndeaproape de fiica ei. Deși nu mai are silueta de altă dată, Oana Niculescu Mizil și-a făcut curaj și alături de fiica ei a parcurs traseele în copaci.

L-a sunat pe Vanghelie cu videocall

La un moment dat, după ce i-a luat înghețata din mână, căci fiica ei în vârstă de 6 ani se murdărise toată, Oana a luat telefonul și l-a sunat pe Vanghelie pentru a vorbi cu el, dar și pentru a-i arăta unde sunt. Așa cum reiese din imaginile realizate de EVZ, fostul primar este trecut în agenda telefonului drept „Tati”, apelativ pe care Oana i l-a atribut încă din clipa în care s-a născut fiica lor, Maria. Din păcate, semnalul slab din pădurea Snagov, acolo unde se aflau, nu le-a permis să vorbească prin apel video și, după mai multe încercări eșuate, Mizil a renunțat și și-a sunat soțul prin apel normal. Din gesturile și mimica Oanei nu părea că cei doi au o discuție aprinsă, ci mai mult una normală, în care își detaliază unul altuia programul din acea zi.

Vanghelie

Totuși, la câteva ore distanță, polițiștii din Snagov erau sesizați de către echipajul medical cu privire la faptul că ambulanța a transportat la spital o femeie agresată fizic de soțul ei. „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Acuzat de violență domestică, Marian Vaghelie a declarat că se pregătește să meargă la mare alături de Oana și fiica lor. „Nu am lovit-o. A fost o scurtă altercație, iar Oana are probleme cu tensiunea și a chemat salvarea”, a declarat pentru Antena 3. Totuși, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinului persoanei vătămate, s-a mai precizat în comunicatul forțelor de ordine.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: