Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV. Bărbatul care s-a aruncat de pe clădirea TVR se pare că a venit la serviciu cu gândul sinuciderii. „O asemenea dramă este greu de suportat”
EXCLUSIV. Bărbatul care s-a aruncat de pe clădirea TVR se pare că a venit la serviciu cu gândul sinuciderii. „O asemenea dramă este greu de suportat”

EXCLUSIV. Bărbatul care s-a aruncat de pe clădirea TVR se pare că a venit la serviciu cu gândul sinuciderii. „O asemenea dramă este greu de suportat”

Am reușit să obținem informații noi despre cele întâmplate cu puțin timp în urmă în curtea Televiziunii Române și să obținem confirmări de la colegii săi.

Bărbatul care a ales să-și ia viața la locul de muncă era șofer la Departamentul Sport. Avea 48 de ani și lucra de mulți ani în televiziune. Instituția nu ne-a confirmat numele, însă, am aflat pe surse că este vorba de George Oancea. Era căsătorit, dar nu știm dacă a lăsat în urmă și copii.

Ieri a venit la serviciu mai devreme decât de obicei, iar la un moment dat a dispărut din Departamentul Sport, aflat la subsolul clădirii din strada Pangratti. A urcat la etajul 8 sau pe turn și s-a aruncat de acolo în curtea interioară a TVR. Cineva a auzit bufnitura și a dat alarma.

Polițiștii criminaliști fac încă investigații pentru a stabili exact locul de unde s-a aruncat bărbatul, ca să adune eventuale probe.

George Oancea este descris de colegii săi ca un tip liniștit, care nu a ieșit niciodată în evidență cu ceva negativ. Unele surse spun că era un împătimit al jocurilor de noroc, fie celebrele păcănele, fie din cele mai noi. Se mai văita câteodată că are datorii mari, iar din această cauză se crede că acesta ar putea fi unul dintre motivele care l-a împins să-și ia viața. Nimeni nu-l știa bolnav de ceva.

„O asemenea dramă este greu de suportat”

Șoferul lucrase și vineri, și a intrat și azi în tură fiindcă de luni urma să plece în concediu. Ce l-a împins să clacheze și să ia o asemenea hotărâre groaznică probabil că vor afla anchetatorii.

L-am contactat telefonic pe șeful Departamentului Sport, Dorin Chioțea, care ne-a confirmat tragedia. Nu a putut să ne dea prea multe amănunte deoarece se afla în provincie împreună cu familia. Ne-a rugat să transmitem și din partea lui condoleanțe familiei, că tot ce s-a întâmplat i-a șocat pe toți colegii lor.

„O asemenea dramă este greu de suportat de oricine și de nedorit nimănui să treacă printr-un asemenea necaz, cum bănuiesc că se întâmplă acum cu soția colegului nostru. Nu știm de ce el a ales să-și ia viața, nu a arătat niciun moment că ar avea probleme, nu era în depresie. Știu că aștepta să plece în concediu. Condoleanțe sincere familiei”, a comentat pentru evz.ro Dorin Chioțea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.