Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV ANIMAL ZOO! Povestea lui Mollie! Cățelușa salvată din România, vedetă în Anglia I GALERIE FOTO-VIDEO
EXCLUSIV ANIMAL ZOO! Povestea lui Mollie! Cățelușa salvată din România, vedetă în Anglia I GALERIE FOTO-VIDEO

EXCLUSIV ANIMAL ZOO! Povestea lui Mollie! Cățelușa salvată din România, vedetă în Anglia I GALERIE FOTO-VIDEO

Povestea lui Mollie! Mollie a fost salvată după ce a fost lovită de o mașină, tratată și recuperată. Pentru că a rămas cu mici sechele după accident, a stat patru ani alături de alți 400 de căței într-un adăpost privat din Comuna Butimanu, Jud Dâmbovița, deținut și susținut în totalitate de o doamnă în vârstă de 74 de ani, din București.

La sfarsitul  anului 2016, o iubitoare de animale din Anglia, a observat-o într-o poză pe Facebook, s-a îndrăgostit de ea și a dorit să o adopte. Toți i-au spus că este un câine obișnuit, care are pe deasupra și mici defecte la piciorele din spate și din acest motiv îi va fi destul de greu să o întrețină, dar femeia a afirmat că a văzut ceva special în ochii ei. Dragostea pentru animale este binecunoscută, iar femeia în vârstă de peste 60 de ani, pare să își fi regăsit rolul vieții în preajma ei după tragica dispariție de soțului ei.

CITEȘTE CONTINUAREA PE ANIMAL ZOO

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: