Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV. Șoșoacă a plecat din AUR sau a fost dată afară? George Simion face lumină despre femeia-kamikaze. „Are un temperament vulcanic, dar…” VIDEO
VIDEO

EXCLUSIV. Șoșoacă a plecat din AUR sau a fost dată afară? George Simion face lumină despre femeia-kamikaze. „Are un temperament vulcanic, dar…” VIDEO

Prezent în premieră în studioul EVZ Play, liderul AUR a răspuns unei întrebări care frământă mulți susținători ai formațiunii sale politice. A fost dată afară Diana Șoșoacă din partid, a plecat de bunăvoie sau a fost forțată să plece din anumite motive?

Într-o intervenție în studioul EVZ Play, George Simion a făcut precizări legate de dispariția Dianei Șoșoacă dintre membrii AUR, ea remarcându-se încă de la intrarea partidului în Parlament ca unul dintre liderii vizibili ai acestuia.

Simion: Diana este o voce, este o luptătoare

„Erau certuri la Senat de fiecare dată. Îi spuneam: Vino încoa’ și ascultă. Diana are un temperament vulcanic, îi este greu să se înțeleagă cu alții pe termen lung. Dar este o voce, este o luptătoare. S-a certat cu cei de la Senat. În ziua aceea i-am zis să vină la mine să discutăm. A rezultat acea ieșire din grupul parlamentar”. Fostul coleg al senatoarei a mai precizat că, în opinia sa, controversata politiciană face parte din categoria oamenilor kamikaze. „E bine că în sistemul ăsta există și oameni ca ea. Diana din păcate nu poate să intre într-un grup”, a completat George Simion.

AUR a crescut mult pentru că nu e un partid al sistemului”

Politicianul a explicat, de asemenea, care sunt factorii ce au dus la o creștere fulminantă a AUR în cele mai recente sondaje de opinie. „Este în primul rând faptul că suntem constanți, nu zicem azi una și mâine cealaltă. Al doilea factor este că nu suntem un partid al sistemului. O să ne vadă mai mulți oameni și o să vadă un alt punct de vedere decât cel al partidelor de sistem. Vorbim un pic altceva, despre libertate, națiune, credință și familie”, a conchis George Simion.

Ediția integrală a podcastului poate fi urmărită aici:

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]