Evenimentul Zilei > Actualitate > “Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii” Anunţul este DESFIINŢAT DE O TEORIE care arată că suntem VICTIMELE UNEI CONSPIRAŢII
“Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii” Anunţul este DESFIINŢAT DE O TEORIE care arată că suntem VICTIMELE UNEI CONSPIRAŢII

“Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii” Anunţul este DESFIINŢAT DE O TEORIE care arată că suntem VICTIMELE UNEI CONSPIRAŢII

Anunţul care ne avertizează că excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii, a fost pus sub semnul întrebării de o teorie foarte interesantă şi care explică argumentat şi pe înţelesul tuturor că situaţia poate fi cu totul şi cu totul alta.

Conform secretulcunoasterii.ro, lipsa sării din sânge are un efect neştiut de mulţi. “(…) Nu uitaţi ceea ce mulţi vor să ascundă:

– orice reacţie a apei cu sarea produce căldura, iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier; mai simplu spus, lipsa sării din sânge prostește

(…) Amintiti-vă ce face medicul prima dată când ajungi în spital? Îţi schimbă regimul alimentar: fără sare! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în corp. Amorteşte creierul pentru că altfel, acesta, ar reacţiona imediat la chimicalele administrate! Ar declanşa alergii!

ZAHĂRUL

Zaharul e purtător de un cu totul alt tip de informaţii! Nu vorbim de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maximum! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natură cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN), adică a evoluției. Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evolutia dv. genetică!

Grasimile

Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare, la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar; colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, a comportamentului violent, la sinucidere, la creşterea riscului de infarct miocardic şi, mai ales, la o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200! Urmarea? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi” si 4,3 de miliarde de dolari pe an, câstig. Dintr-un foc!

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia! Tot cu slănină, pită, ceapă şi pălincă trăieşte! Nu face exces şi traieste mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea până pe la 60-70 de ani… cu un cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri şi cu bâta în mână?

Acum, trageţi dvs. concluziile”, se arată în articol.