Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția lui Gigi Becali, după ce a rămas fără permis în prima zi din Săptămâna Luminată: „Eu am șofer, nu-mi fac probleme”
Reacția lui Gigi Becali, după ce a rămas fără permis în prima zi din Săptămâna Luminată: „Eu am șofer, nu-mi fac probleme”

Reacția lui Gigi Becali, după ce a rămas fără permis în prima zi din Săptămâna Luminată: „Eu am șofer, nu-mi fac probleme”

Gigi Becali şi-a pierdut permisul de conducere într-o localitate din Argeş, din cauza vitezei prea mari (106 km/h). Latifundiarul a fost amendat cu 1.305 lei, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

În ziua de 3 mai 2021, pe DN7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier din județul Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care s-a dovedit a fi omul de afaceri Gigi Becali. El circula cu viteza de 106 km/h în localitate.

Permis reținut pentru o perioadă de 90 zile

Gigi Becali, acum în calitatea de conducător auto, a fost sancționat de către polițiștii rutieri argeșeni cu o amendă de 1.305 lei conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice. Permisul de conducere al lui Gigi Becali a fost reținut, de asemenea, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. În acest sens, a fost eliberată o dovadă înlocuitoare.

Reația latifundiarului nu a întârziat să apară. „Eu nu cred că nu e adevărat. Eu am hotărâri judecătorești în care dacă depășești cu puțin viteza, le folosesc. La o adică, nu am nici o problemă. O să contest, mai ales că veneam de pe autobandă. Eu am șofer, nu-mi fac probleme”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali are posibilitatea să-și reducă pedeapsa la numai o lună. Acest lucru ar fi posibil dacă predă dovada emisă de oamenii legii și trece un test privind legislația rutieră din țara noastră. Latifundiarul din Pipera trebuie să susțină un chestionar în acest sens.

Gigi Becali dorea să participe la înmormântarea preotului Daniil de la Mănăstirea Frăsinei

Omul de afaceri Gigi Becali se îndrepta, când a fost oprit de polițiști, către Vâlcea. Gigi Becali dorea să participe la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, decedat înainte de Înviere.

Moartea neașteptată a preotului din Vâlcea a fost făcută publică printr-un mesaj prin intermediul căruia se transmite locul unde a fost îngropat. Părintele Ieromonah Daniil a fost înmormântat la cimitirul Schitul Vechi de la Mănăstirea Frăsinei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: