Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON. SCANDALUL DECENIULUI în media. FĂRĂ PERDEA: „A durat 15, 16 secunde…”
EXATLON. SCANDALUL DECENIULUI în media. FĂRĂ PERDEA: „A durat 15, 16 secunde…”

EXATLON. SCANDALUL DECENIULUI în media. FĂRĂ PERDEA: „A durat 15, 16 secunde…”

Exatlon. Cel mai mare scandal din istoria emisiunii a explodat în ultima ediție. Concurenții și-au aruncat vorbe prea dure pentru a fi difuzate.

Un nou scandal în media. Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon, deoarece nu a mai suportat comportamentul Războinicilor la adresa ei.

 Miercuri seară, Cosmin Cernat a anunțat că o fată o va înlocui, iar numele ei este Mădălina Linguraru.

Toți cei din echipa albastră au primit-o cu brațele deschise și s-au bucurat foarte tare când a adus și primul punct, scrie B1.

Diana a fost invitată în emisiunea „Fan arena“ și a vorbit despre cea care a înlocuit-o în show-ul Exatlon. Antrenoarea de fitness a mărturisit că Mădălina este o campioană și se vede acest lucru.

„Sunt mândră că a reuşit să puncteze. Sunt momente de tensiune. Nu poţi să te împrieteneşti foarte mult cu echipa adversă. Nu trebuie să fim prieteni în momentul în care jucăm pentru o miză. Colegii mei erau destul de deranjaţi de toate lucrurile aceştia. Poţi să te mândreşti în momentul în care ai un titlu. Se vede o campioană şi este o campioană”, a spus Diana Senteş despre noua membră a echipei Războinicilor, Mădălina Linguraru.

„Prima impresie pentru mine, cele 15-16 secunde mi-au creat o imagine despre ea şi nu e foarte bună. A venit cu o altă mentalitate. Eram perfecţi până să vina ea”, a spus  Iulian Pîtea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: