Din câte se pare, înainte de a intra în echipa   „Războinicilor”, una dintre frumoasele tinere și-a sporit câștigurile dezbrăcându-se în fața camerelor de filmat.

„Războinica” pare să fie o fire complet dezinhibată și nu are nicio reținere să își etaleze trupul armonios. Împreună cu o prietenă, concurenta de la Exatlon se „dezlănțuie” în fața obiectivului camerei. Pentru suma corectă, se pare că cele două tinere sunt dispuse să ofere un adevărat show XXX. Iar ca reprezentația să fie completă, fetele nu se sfiesc să apeleze, atunci când situația o impune, la câteva jucării care se găsesc în sexshop, scrie Cancan.

Ba mai mult, se pare că acestea au un real succes, devenind astfel unele dintre cele mai apreciate CamModels de pe site-urile de profil.

Că meseria practicată de participanta la Exatlon este foarte bănoasă o dovedește și Alexandra B, care a făcut un gest nemaivăzut. Ea este o videochatistă de 22 de ani din București, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat premiul pentru „Cel mai bun model de videochat al anului 2018”.

În două săptămâni lucrate, Alexandra a încasat nici mai mult nici mai puțin de 22.000$, pe care a ales să îi doneze integral unor case de copii din București

 

Te-ar putea interesa și: