Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvzPlay cu Robert Turcescu. Nu, nu suntem proştii Europei!
VIDEO

EvzPlay cu Robert Turcescu. Nu, nu suntem proştii Europei!

Pentru că România are un număr mic de persoane vaccinate, diverse voci încearcă să acrediteze ideea că acest fapt este legat de nivelul scăzut de instruire al românilor.

Cu alte cuvinte, aşa cum titra ziarul Hamburger Morgenpost, am fi din această perspectivă „idioţii Europei” alături de bulgari şi ucraineni. Din ce în ce mai multe relatări din state cu rată mare de vaccinare arată însă că în materie de măsuri pentru combaterea pandemiei, mai toată lumea acţionează haotic şi cu măsuri adeseori idioate.

În Austria, spre exemplu, un angajat nevaccinat are voie să lucreze într-un supermarket, dar acelaşi angajat, dacă vrea să facă cumpărături din acelaşi supermarket nu o poate face pentru că… nu are certificat verde! Şi mai sunt şi alte exemple, numeroase, despre care Robert Turcescu, Mirel Palada, Bogdan Comaroni şi doctorul Alex Todericiu din Austria, vor discuta în podcastul EVZ-Play. Live, de la 12.00, pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

Daca vrei să-ţi spui punctul de vedere poţi să ne contactezi la numărul de telefon 0729.729.578. Intră în direct pe link-ul de Zoom: https://us06web.zoom.us/j/85956083751?pwd=eXZuM1N5OFBobjBlVG1sMnJTQ3V4QT09

Caută pe Skype EVZ PLAY și sună-ne! Ne vedem/auzim în cel mai tare podcast live din online-ul românesc.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.