Evenimentul Zilei > Politica > EvZ TV. Miron Mitrea: „Cei mai mulți din partid nu au ținut cu Dăncilă la prezidențiale”
EvZ TV. Miron Mitrea: „Cei mai mulți din partid nu au ținut cu Dăncilă la prezidențiale”

EvZ TV. Miron Mitrea: „Cei mai mulți din partid nu au ținut cu Dăncilă la prezidențiale”

În cadrul emisiunii „Întrebări esențiale”, realizată de Dan Marinescu, la EvZ TV, Miron Mitrea a făcut dezvăluiri spectaculoase despre luptele din interioriul Partidului Social Democrat.

„Gabriela Firea area cea mai mare priză dintre lideri. În campania prezidențială, eu eram în Deltă, și veneau primarii din zonă și îmi spuneau <<Domne, de ce nu e Gabi Firea candidat și e Viorica Dăncilă? Cu Viorica nu votăm nici noi…>>. Atunci, marea majoritate a membrilor PSD, din linia de conducere, ar fi preferat-o pe Gabriela Firea ca și candidat la prezidențiale, în locul lui Dăncilă.

Dacă Viorica Dăncilă avea o echipă deșteaptă în jurul ei, în campanie, și mă refer la pregătire politică, atunci ar fi făcut mișcarea asta. Sigur, poate Gabi Firea nu câștiga alegerile, dar ar fi avut un rezultat mult mai bun, cu 45% din voturi. Ea ar fi creat un PSD mult mai puternic. Firea este un politician bun, un comunicator bun”, a declarat fostul ministru al Transporturilor.

„La Gabriela Firea cine s-a gândit dacîă să pună PSD, dacă să nu pună PSD, a fost un începător în campanie… Pentru ea că are sau nu are trandafirii pe siglă în campanie, este neimportant. Toată lumea știe că Firea este egal PSD. Ea e vopsită în roșu, cu trandafirii în brațe”, a completat Miron Mitrea.

Despre alegerile la Primăria Capitalei

„Principalii candidați pentru București sunt Gabi Firea și Nicușor Dan, restul sunt inexistenți. Mă așteptam la Traian Băsescu să fie mai prezent, dar e clar că nu a intrat în campanie ca să câștige.

Mă așteptam la Traian Băsescu să fie mai prezent, dar e clar că nu a intrat în campanie ca să câștige.

De la campania asta, Băsescu vrea să-și negocieze niște posturi la guvernare și, probabil, niște dosare ale unor apropiați. E primul om pe care îl văd că nu se bate în campanie. Un om ca el care să piardă niște alegeri, care nu a pierdut niciodată în viața lui politică, înseamnă că are o miză mare! Iar miza mare nu înseamnă câteva funcții de secretar de stat sau șefi de asociații… Eu bănuiesc că vrea să negocieze unele aranjamente pentru apropiații lui care au necazuri mari în Justiție”, a conchis Mitrea. Emisiunea se poate urmări AICI.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: