Evenimentul Zilei > Monden > EVZ TV. „Dosare de presă”. S-a aflat, în sfârșit! Cine l-a dat de gol pe Dan Negru că și-a petrecut noaptea cu un instalator
VIDEO

EVZ TV. „Dosare de presă”. S-a aflat, în sfârșit! Cine l-a dat de gol pe Dan Negru că și-a petrecut noaptea cu un instalator

Omul de televiziune a recunoscut în emisiunea „Dosare de presă” de la EVZ TV că, asemenea știrii cu găina care a născut pui vii, și el a fost protagonistul unei știri clickbait.

Dan Negru i-a povestit lui Mirel Curea, în emisiunea „Dosare de presă”, că prin anii 90 o tânără jurnalistă care i-a luat un interviu a reușit, prin titlul pe care l-a dat articolului, să obțină un clickbait.

„Am pățit-o în anii ăia… O chestie foarte tare cu clickbait. Am dat un interviu și mă întreabă domnișoara, „Jucați pe calculator?”

Știi că era perioada aia în care apăruseră calculatoarele, nu era net-ul… Și era Mario Bros, era un joc din ăsta în care săreau…, da, consolele alea nenorocite. Și era un joc cu un instalator, Mario Bros se numea și fugea.

Și am zis: „Domnule, am pierdut multe nopți, petrecând cu Mario Bros”. La care, a doua zi, fii atent. Titlu mare în ziarNegru și-a petrecut o noapte cu un instalator”. Băi, am sunat-o pe fată să-i zic „Bravo, mă!” Eu i-am zis doar: „Eu m-am jucat cu Super Mario Bros pe calculator””, a povestit Dan Negru.

Jocuri - Știri relaționate cu tagul: Jocuri - Pagina 8

„În 20 de ani, N-AM CÂȘTIGAT 1000 de mii de euro pe Revelioane!”

Celebrul om de televiziune a mărturisit, de asemenea, că, deși citește în mod regulat știri despre leafa lui în ziare, niciuna din sumele vehiculate nu are legătură cu realitate.

„Să-și spun un lucru: se vehiculează niște sume… Eu și Esca văd că suntem luați în fiecare an, încontinuu… Ultima dată, săptămâna trecută mi-am văzut leafa în ziar. Se gonflează, se spun sume aiuritoare, pe care piața de publicitate din România nu le poate suporta”, a declarat vedeta Antenei 1.

Dan Negru a mai spus că, în ciuda faptului că Revelioanele sale rup audiențele de 20 de ani, nu s-a îmbogățit din urma lor.

O să-ți spun o chestie acuma, o să fie o bombă. Dar acuma încerc ce mi-ai zis tu (e vorba de Mirel Curea, n.e.), că mi-ai da 100 de mii de euro. Și încerc să fac calculul.

Să știi că în ăștia 20 de ani, eu n-am câștigat la un loc 100 de mii de euro pe Revelioane. Nici pe departe.

Laolaltă, așa… Adică toate adunate. Nu pot să-ți spun cât, dar nu s-au adunat atâția bani”, a mai spus Dan Negru.